Kız Çocuk Öts İç Giyim Çamaşırı Body Atlet

Kız Çocuk Öts İç Giyim Çamaşırı Body Atlet

Bir çocuğunuz olduğunda, tek istediğiniz rahat olmasıdır. İhtiyaçları çok basittir ve onu, sıcak ve kuru tutmak oldukça kolaydır. Ona dokunan her şeyin yumuşak olması gerekir. Ebeveyn olarak ilk işlerimizden biri, çocuklarımız için rahat ve sakinleştirici bir ortam sağlamaktır. Bilinçaltında, karnımızdaki yumuşak yastığı çocuklarımız için taklit etmeye çalışırız. Çocukları sonsuza dek anne karnında tutamıyoruz, ancak yavru kedi kadar yumuşak kız çocuk iç çamaşırı body atlet ile kuşatma şansına sahibiz.

 

Çocuklar Rahat Kıyafetler Tercih Eder

Bebeklerimiz küçük çocuk olma yolunda büyüdükçe yumuşak ortamları tercih etmeye devam ediyorlar. Onlara rahatsız bir şeyle giydirmeye çalıştığımızda bize tepki göstermeleri normaldir. Çocuklar içgüdüsel olarak kaba kumaşlara, cızırtılı lastiklere, dar bel kemerlerine ve manşetlere direnç gösterir. Duyusal olarak hassas iç çamaşırlarına ve iyi oturan giysilere ihtiyaçları olduğunu ve pürüzsüz, yumuşak ve esnek kumaşlardan yapılmış kız çocuk iç çamaşırı body atletleri giymek istediklerini bilmelisiniz.

 

Tüm Pamuklar Yumuşak Pamuk Değildir

Bu yüzden her zaman küçük çocuklar için tasarlanan ticari kız çocuk iç çamaşırı body atletlerin farklı kumaşlardan ve lastiklerden yapılması şaşırtıcı olabilir. Zincir mağazalarında bulacağınız çoğu çocuk iç çamaşırları çok ucuz pamuk veya pamuk karışımlarından yapılmıştır. Asıl pamuğun kendisi yüksek kalitede değildir ve ince olan iplikler haline getirilir. Kumaş zayıftır ve çoklu yıkamalar iplikleri, sert ve kaba hale getirir. Bebekken özen gösterdiğiniz çocuklarınıza büyüyünce de aynı hassasiyeti uygulamalısınız. Çocuklar için yumuşak body atletler bulmalısınız.

 

Süper Yumuşak Kumaşlar Tercih Edilmelidir

Neyse ki, kız çocuklar için iç çamaşırı seçerken çok şanslısınız. Öts İç Giyim'in body atletleri yumuşak, esnek ve dayanıklı özellikleri için seçilen malzemelerden üretilmiştir. Pamuk en yüksek kalitededir ve çocuğunuzun cildinde pürüzsüz, yumuşak ve rahat hissettirir. Bu, yumuşak ve dayanıklı iplikler yapmak için birlikte bükülmüş uzun pamuk liflerinden kaynaklanmaktadır.

Bu pamuk modal ile eşleştirildiğinde, dokunulduğunda nadiren serin, pürüzsüz ve çok yumuşak bir pamuk modal kumaş karışımı oluşturur. Modalden yapılan iplikler son derece yumuşaktır çünkü liflerin pürüzsüz olmasını sağlamak için küçük deliklerden uzun ipliklere sıkılan doğal kayın ağacı selülozundan yapılırlar. Bu işlem, ipeksi pürüzsüz bir doku yaratarak, kaba lifleri veya düz olmayan yüzey alanlarını ortadan kaldırır.

Modalın ilave bir yararı, çamaşır deterjanlarından çıkan mineral birikintilerinin yıkama sırasında liflere yapışmamasıdır. Bu birikintiler, ucuz pamuklu kumaşların çoklu yıkamalardan sonra giderek sertleşmesine neden olan şeydir. Modal ayrıca pamuktan yüzde 50 daha fazla emicidir. Bu nedenle modal karışımlı kız çocuk iç çamaşırı body atlet süper emicidir, nefes alabilir ve yıkama sonrası canlı renklerini korur. Öts İç Giyim konforlu çocuk iç çamaşırları ürettiğinden ve rahat kıyafetler için mükemmel bir seçimdir.

 

Çocuklar İçin Rahat İç Giyim

Kaliteli üst düzey markalar, aktif giysiler için naylon / spandeks karışımı kullanır. Bu karışım dans, jimnastik ve diğer aktiviteler için gereken konforu ve esnekliği sağlar. Naylon yumuşaktır ve genç sporcuları serin ve konforlu tutmak için esneklik özelliklerine sahiptir. Spandex bileşen, kumaşın gerilmesine ve küçük çocuğunuzun düzensiz çubuklar üzerindeki hareketlerini uygulamasını kolaylaştırır. Çocuğunuzun dans dersinde hip hop hareketleri gerçekleştirmesine veya tırmanmasına izin verirken mükemmel uyum ve maksimum rahatlık sunmasını sağlar. Bu kumaşlar bu kadar kaliteli olduklarından, tekrar tekrar yıkama ve giyme ile daha yumuşak ve daha rahat hale gelirler. Lastikler yumuşak kalır, kıvrılmaz veya bükülmez. Kumaşlar daha lüks hale gelir ve renklerini kaybetmez. Bu anlayışı benimseyen Öts İç Giyim rahat kız çocuk iç çamaşırı body atlet sağlamaya odaklanmıştır. Gün geçtikçe çocuğunuz bu çamaşırları hiç çıkarmadan giymek isteyecektir.

Etiketler: kız çocuk iç çamaşırı, çocuk iç çamaşırı, iç giyim, body atlet
Ekim 03, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı