Mikrofiber Erkek İç Çamaşırı Modelleri

mikrofiber-erkek-ic-camasiri-modelleri-ots

Mikrofiber erkek iç çamaşırların artıları ve eksileri genellikle kumaş ve performansa odaklanır. Bu kategorideki iç çamaşırları genellikle fazlasıyla nefes alır ve nemi çabucak yok eder. Bu da spor yaparken özellikle iyi bir seçimdir. Birçok insan da mikrofiber erkek çamaşırlarını rahat bulmaktadır. Mikrofiber biraz kalın dokulu olabilir, ancak bu, sıkı oturan kıyafetleri giyerken her zaman en iyi seçenek olmadığı anlamına gelir. Tipik olarak tamamen sentetik malzemeden de yapılır. Cilt hassasiyetine sahip kişiler, pamuk veya diğer doğal elyaflara temas etmeden rahatlıkla tercih edebilirler. Sentetik üretimin çevresel etkileri konusunda endişeli kişiler ise daha çevre dostu bir şekilde yapılan çamaşırlara yönelebilirler.

 

Mikrofiber Erkek İç Çamaşırı Modelleri ve Özellikleri

Mikrofiber erkek iç çamaşırı modelleri ve özellikleri aşağıdaki gibidir:

 

Hava Alabilirlik

Mikrofiber terimi biraz geniştir, ancak erkek iç çamaşır bağlamında genellikle giysinin yumuşak ve nefes alabildiğini gösterir. Bu tip kumaşları dokumada kullanılan iplikler, performans için tasarlanma eğilimindedir ve genellikle iyi hava akışına izin verirler. Bu, onları giyen insanların sıcak havalarda bile veya diğer yorucu faaliyetlerde bulunurken veya egzersiz yaparken fazla terlemeyeceği anlamına anlamına gelir.

 

Nem Emici Özellikleri

Kumaş lifleri çoğu zaman suyu da iterler. Bu genellikle tasarım gerekliliğidir, ancak bazen dişlilerin kimyasal yapısının da bir faktörüdür. Nemi emen pamuk veya bitki bazlı liflerin aksine, çoğu sentetik ipliğin aksine bazıları su moleküllerini uzaklaştırır. Sonuç olarak, mikrofiber erkek iç çamaşırı, ter ve diğer nemi iter ve cildi, hassas genital ve kasık bölgesini kuru tutar. Bu fitilleme özellikleri, pamuk veya diğer iç çamaşırlarda oluşan kokuların birçoğunun nemli, ıslak ortamlarda gelişen bakterilerle ilgili olması nedeniyle kokuları azaltma eğilimindedir.

Bu su tutmaz özellikleri ayrıca malzemenin yıkamadan sonra nispeten hızlı bir şekilde kuruması anlamına gelir. Kişiler, bilhassa yolculuk esnasında sık ​​sık hareket halindeyken çamaşır yıkadıktan sonra bunu faydalı bulurlar. Ayrıca elektrikli çamaşır kurutucuları kullanıldığında da enerji tasarrufu sağlar. Çoğu durumda, giysiler bir saat kadar kısa bir sürede tamamen kuruyacaktır.

 

Konfor

Mikrofiber iç çamaşırının rahatlığı giyen kişiye bağlı olabilir. Birçok erkek, bu tarz bir iç çamaşırını, şık ve cool hissi nedeniyle çok rahat bulurken, diğerleri kayganlığını biraz tatsız buluyor. Bu kategorideki çoğu iç çamaşırı fazlasıyla pürüzsüzdür, bazen dokunuşla bile neredeyse elinizde kayarlar.

Tartışmaların çoğu kesim ve stil ile ilgilidir. Çok gevşek, çok sıkı veya çok iyi oturan mikrofiber erkek iç çamaşırı, malzeme ne olursa olsun rahatsız edici olabilir. Mikrofiberin hoş bir kumaş olup olmadığının çoğu zaman kişisel zevkle ilgisi yoktur.

 

Görünürlük ve Katmanlama

Bu tür bir iç çamaşırın, içeriğe bağlı olarak pamuktan ya da diğer alternatif erkek iç çamaşırı materyallerinden daha kalın olması genellikle söz konusudur. Biçimlendirme ve destek sağlayan iç giyim ürünü arayanlar, çoğu zaman, bu malzemeyi yararlı bulmaktadır. Ancak aynı zamanda, dar kıyafetlerle giyildiğinde alttan çizgiler ve kontürler daha görünür hale gelecektir.

Etiketler: erkek iç çamaşırı
Kasım 13, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı