Soğuk Havalarda Giyilmesi Gereken Likralı Sıfır Yaka Atlet

Soğuk Havalarda Giyilmesi Gereken Likralı Sıfır Yaka Atlet

Likralı atlet, 1958'de icat edilen orijinal spandeks (elastan) elyafından üretilmektedir. Kumaşların özelliklerini geliştiren neredeyse görünmez bir elyaftır. Doğal ve insan yapımı elyaflara küçük bir likra yüzdesi bile eklenmesi kumaşa kalıcı konfor, uyum, şekil tutma ve dayanıklılık ekler.

Likralı Sıfır Yaka Atlet Hakkında

Likra, giydiğiniz kıyafetlerin birçoğunda kullanılan, aktif giysiler, ayakkabılar, mayolar ve hazır giyim ürünleri dahil olmak üzere kumaşlar oluşturmak için diğer liflerle birleştirilmiş bir elyaftır. Likra elyafı sentetik veya insan yapımı bir elyaftır.

Likranın naylon, spandeks ve polyester için avantajlı teknolojileri, iç giyim ve sayısız günlük ürünler üretmek için kullanılır. Likra elyafı, likralı sıfır yaka atlet konusunda talepleri karşılamak ve belirli bir bölgedeki kumaş fabrikalarına, tasarımcılara ve markalara örnek müşteri hizmeti sunmak için çeşitli ülkelerde üretilmektedir. 200'den fazla farklılaştırılmış elyaf bulunmaktadır. Her biri, iç giyimden dış giyime kadar giyim için benzersiz özellikler ve arzulanan faydalar sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Likralı Atlet Kalitesi

Likra, spandeks olarak bilinen bir sentetik elastik elyaf sınıfı ve dünyanın geri kalanında elastan'ın ticari markasıdır. Jenerik veya marka olmayan elastik elyaf üreten herhangi bir şirket, bunları spandex veya elastan olarak adlandırır. Bu terimler birbirinin yerine kullanılabilir ve aralarında fark yoktur.

Likralı atlet lifi, spandex veya elastan olarak bilinen bir sentetik elyaf sınıfına ait birinci sınıf bir marka elyafıdır. Birincil sınıf elyaf, endüstri lideri yeniliklerin yanı sıra kalitesi ve dayanıklılığı ile dünya çapında üne sahiptir. Hemen hemen her giyim segmentinde dünyanın dört bir yanından lider markalar ve tasarımcılar, kıyafetlerine benzersiz performans avantajları eklemek için likra elyafını kullanır.

Üreticinin, LYCRA lifi içeren giysilerin bakımı ile ilgili talimatlarını izleyerek likralı sıfır yaka atlet ürününün ömrünü artırabilirsiniz. Talimatların yokluğunda, kumaştaki ana fiber bileşenine göre yıkayın veya kuru temizleme yapın.

Likralı Atlet Faydaları

Likra lifi, bakım talimatlarına uyduğunuz sürece giysinin ömrünü uzatır. Avantajları kalıcıdır ve yıpranmaz. Likra lifi, kullanıldığı her bir kumaşı ve likralı atlet ürününü geliştirir. Yıkamadan sonra rahat bir kullanım sağlar. Hareket halindeyken mükemmel şekil alır. Zamanla sürekli performans ve günden güne yüksek dayanıklılık sağlar.

Etiketler: atlet
Kasım 12, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı