Yüzde 100 Pamuklu İç Çamaşır Ürünleri

pamuklu-ic-giyim-ürünleri

Kaşıntı, koku ve akıntı semptomlarını içeren birçok vajinal enfeksiyon, sadece pamuklu iç çamaşırı giyerek ortadan kaldırılabilir. Pamuk vajinanın aşırı nemden korunmasına yardımcı olur ve alanın nefes almasını sağlar. Birçok kadın, giysi tasarımları veya kesimleri nedeniyle farklı malzemelere yönelir, ancak Öts pamuklu iç çamaşır ürünleri artık birçok şekil ve büyüklükte üretilmektedir. Pamuklu iç çamaşırının faydası, onu giyen birçok kadın için konforlu ve sağlıklı bir seçimdir.

 

Enfeksiyon Önler

Maya enfeksiyonları birçok kadında yaygındır ve oldukça rahatsızlık verebilir. Birçok insan bunu çözemezken, bazen sorun giyilen iç çamaşırı türüyle de ilgilidir. Lateks veya polyesterden yapılan giysiler, vajina içindeki mayanın büyümesini teşvik eder ve bunu yaparken de bir maya enfeksiyonu oluşturur. Sıcaklık ve nem ayrıca vajina içindeki mayanın aşırı büyümesine de katkıda bulunur. % 100 pamuklu iç çamaşırı giymek vajinanızın havalandırılmasına ve maya üretimini ortadan kaldırmasına yardımcı olur. Sentetik malzemelerden yapılmış iç giyim ürünleri nemi ve sıcaklığı hapsederek mayanın gelişmesi için mükemmel bir ortam sağlar.

 

Kaşıntıyı Hafifletir

Vajinal kaşıntı, pamuk olmayan çamaşırları giymenin başka bir rahatsız edici işaretidir. Kaşıntı hissi, maya enfeksiyonunun başlangıcı veya doğal pH dengesinde bozulmanın bir işareti olabilir. Diğer faktörler vajinal kaşıntıya yol açsa da, pamuklu iç çamaşırı giymek çoğu vakayı ortadan kaldıracaktır. En iyi korunma için pamuktan yapılmış olmayan pantolon, etek veya şortları dolabınızdan kaldırmaya çalışın.

 

Kokuyu Durdurur

Vajinanın havalandırılması ayrıca nem ve koku oluşumuna neden olan bakteri oluşumunu önleyebilir. Pamuk fazla nemi emer ve bölgedeki biriken ısıyı uzaklaştırır. Pamuk, ıslandığında güçlenen ve kullanımdan sonra kolayca sterilize edilen tek malzemelerden biridir. Pamuklu iç çamaşırı modellerini yaz boyunca veya yüksek nemli ortamlarda giymek özellikle önemlidir. Bu, mantar enfeksiyonları, kaşıntı ve koku oluşumu için en uygun zamandır. Pamuk mevcut değilse geceleri tamamen iç çamaşırından kaçının. Pamuklu iç çamaşırı kullanmak veya iç çamaşırı giymemek, vajinayı gece boyunca kuru tutacaktır.

 

Hipoalerjenik Malzeme

Pamuk, tahrişi hafifletmeye yardımcı olan doğal ve hipoalerjenik bir malzemedir. En az düzeyde tahriş olmasını sağlamak için giysilerinizi yıkarken ekstra dikkatli olmalısınız. Pamuklu iç çamaşırınızı kokulu ve boyasız deterjanlarla yıkayınız. Yumuşatıcılar kullanmak cildi de tahriş edebilir. Boyalara karşı hassassanız, tahrişi ve kaşıntıyı önlemek için sadece beyaz pamuklu iç çamaşırı satın alın ve kullanın. İlk kullanımdan önce çamaşırları yıkadığınızdan emin olun.

 İlginizi çekebilir: Erkek Atlet Öts İç Giyim Ribana Modellerimiz

Çok Yönlülük

Kadınlar ayrıca pamuğu tercih ediyor çünkü tasarım ve görünüm açısından çok yönlülük sağlıyorlar. Hassasiyet sorun değilse, % 100 pamuklu iç çamaşırı farklı renk ve desenlerde üretilmektedir. Artık pamuklu iç giyim ürünleri sadece beyaz değildir, renklerin ve desenlerin bir karışımı bulunmaktadır. Ayrıca kısa, bikini, tanga veya düzenli kesim dahil olmak üzere birçok fiziksel formda mevcuttur. Giyeceğiniz kıyafet ne olursa olsun, sizin için özel olarak üretilmiş bir çift pamuklu iç çamaşır bulabilirsiniz.

Etiketler: iç giyim, iç çamaşırı, kadın iç çamaşırı, pamuklu iç çamaşırı
Eylül 24, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı