2020 Kış Modasında Önerdiğimiz Erkek İç Giyim Modelleri

2020 Kış Modasında Önerdiğimiz Erkek İç Giyim Modelleri

2020 Kış Modası İç Erkek İç Giyim Önerilerimiz Sizlerle

En az kadınlar kadar çok iç giyimine dikkat eden erkekler için hem vücuduna uygun olan kesimlerde hem de kendilerine gün boyu tüm iş ve aktivitelerinde rahatlık sağlayacak dokularda, doğru iç çamaşırlarını tercih etmek son derece önemli. Bu anlamda hem alt hem üst iç giyim modelleri büyük bir çeşitlilik sağlarken en son trendleri sizler için bir araya getirerek seçim yapmayı kolaylaştırıyoruz.

Erkek İç Giyim Modelleri Arasından Nasıl Seçim Yapılmalı?

Erkek iç giyim dendiği zaman akla direkt olarak boxerlar gelse de aslında işin içine moda ve şıklık da girdiğinde durum bundan bir hayli farklı oluyor. Ürün tercihi yaparken özellikle mevsimsel değişiklikleri göz önünde bulundurmakta fayda var. Baharla Birlikte Hafifleyen İç Giyimler yazımızda da bahsettiğimiz üzere erkekler kış aylarında daha koyu renkler, astarlı veya polarlı kumaşlar tercih edebilirken yaz aylarına geçişle birlikte ince ve pamuklu kumaşlar tercih edilmeye başlıyor. Kesim bakımından ise yaz ayları daha salaş kesimler aracılığıyla tiril tiril hissedilmesi amaçlanan zamanlar olurken kış ayları sıcak bir his sağlamak için daha sıkı kesimlere yöneldiğimiz aylardan oluyor.

İç giyim dendiği zaman çoğu erkeğin aklına ilk olarak boxer veya külot gelse de aslında atlet ve tshirt modelleri de kış aylarına uygun bir iç giyimin en önemli parçaları arasındadır. Bu üst parçalarda ise kırmızıdan laciverte kadar pek çok asil rengin desensiz şekilde kullanılması, her dış giyim kombinine uyum sağlayabilecek bir çeşitlilik sağlamaktadır. Bu nedenle kış giyiminde trend parçaları birleştirmek ve bütünlük sağlamak isteyen erkeklerin her rengi inceleyerek karar vermesi ve renkli tshirt modellerini de es geçmemesi önerilmektedir.

Sezonun Trend Erkek İç Giyim Parçaları Neler?

Gerek spor yaparken gerek yoğun iş temposuna uyum sağlarken gerek sevdikleriyle keyifli zaman geçirirken, erkekler için çok yönlü şekilde ve tam anlamıyla şık olmak oldukça önemli. Bu bakımdan iç giyimde de trend parçalara önem veren erkekler içinse 2020 – 2021 senelerinin model zenginliği bakımından göz kamaştırıcı olduğunu söyleyebiliriz.

Özellikle renkli tasarımların ön plana çıktığı trend parçalarda, gri, siyah, beyaz gibi klasik renklerin dahi esnek kumaş parçaları veya bant formundaki marka şeritleri ile desenlere kavuşturulduğu modelleri görebilirsiniz. Ayrıca kırmızı gibi parlak ve dikkat çekici renklerin de erkek iç giyim modasına uyumlu hale gelmesiyle birlikte herhangi bir desen kullanmaksızın, düz tasarımlarla bile şıklık sağlanabilmektedir.

Slip külot modellerinin tek düze renklerden uzaklaşıp desenlerle renklendiği modeller özellikle genç erkeklerin gözdeleri arasında yer almakta, pek çok kişi aynı desenlerin hem slip hem boxer versiyonlarının bulunması sayesinde sevdiği tasarımı her mevsim taşıyabilmektedir.

Web sitemizde yer alan tüm iç giyim ürünlerinin son modaya uyum sağlanarak tasarlandığını görebilir, kalite çerçevesinde üretilen uzun ömürlü bu parçaları kendi tarzınızı iç dünyanızda da yansıtmak için dilediğiniz gibi seçebilirsiniz.

Etiketler: 2020 Kış Modası İç Erkek İç Giyim Önerilerimiz Sizlerle
Kasım 09, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı