2020 Sezonunda En Çok Tercih Edilen 5 Adet Sütyen Modelleri

2020 Sezonunda En Çok Tercih Edilen 5 Adet Sütyen Modelleri

Kadın modasının gizli kahramanı sütyen modellerinde 2020 yeni sezon tasarımlar baş döndürüyor. Yeni sezonda öne çıkan sütyen trendlerinde çekici görünüm ve bohem duruş öne çıkarken, spor sütyenleri ise yeni sezona damgasını vuran sütyenler olarak dikkat çekiyor.

Pastel tonlar ve soft dokunuşlar 2020 kadın sütyen modellerinin dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor. Toparlayıcı ve şekillendirici özelliği olan şık sütyenler giderek daha fazla ilgi çekiyor. Kadınlar artık rahat ve göğüsleri forma sokan sütyen modellerini tercih ediyor. Dantel zarafeti yeni sütyen modellerinde yükselişe geçerken spor sütyenlerde fermuar gibi detayları olan modeller tercih ediliyor. İşte 2020 yeni sezonun en çok tercih edilen sütyen modelleri:

  1. İp Detaylı Push Up Sütyenler

İp detaylı push up sütyenler göğüs dekoltesine hoş bir görünüm sağlıyor. Çapraz şekilde gelen ip detayı dantel süslemelerle tamamlarken, ip detay sırt kısmında olan modeller de bulunuyor. Sütyeni gizlemeyen zarif detaylarla ortaya çıkaran bu model 2020 yeni sezonda en çok tercih edilen modeller arasında ilk sırada yer alıyor.

6040 Sütyen
  1. Tarzıyla Fark Yaratan Spor Sütyenler

Spor sütyenler son yıllarda yükselişe geçti. Hem konfor hem de şıklık yaratan spor sütyen modelleri günlük hayatta da tercih ediliyor. Tül ya da fermuar gibi detaylarla şık ve rahat spor sütyen modelleri sadece spor yaparken değil günlük kombinlerde rahatlık için de kullanılıyor.

  1. Toparlayıcı - Şekillendirici Sütyenler

Toparlayıcı şekillendirici sütyenler en çok satılan sütyenlerden. Form ya da minimaser sütyen olarak da bilinen bu sütyenler göğüsleri istenen estetik görünüme kavuşturuyor. Yeni sezonda form sütyenlerin daha şık modelleri öne çıkıyor.

  1. Bralet Sütyenler

Zarif, hafif, rahat ve seksi bir tarz yaratan bralet sütyenler 2020’nin trend sütyen modelleri olarak dikkat çekiyor. Zümrüt yeşili bordo gibi renkler bralet dantel sütyenlerde en çok tercih edilen renkler. Pastel renklerde ince dantelli bralet sütyenler de popüler modellerden.

  1. Straplez Sütyen

Çıkarılabilir askılı straplez sütyenler yeni sezonun popüler sütyen modelleri arasında bulunuyor. Düşük omuzlu elbiseler, omuz açık bluzlar için straplez sütyenler pratik çözüm sunuyor.

 

Sütyen Modellerinde En Yeni Trendler

Değişen moda trendleri iç giyim tarzını da etkiliyor. Yenlikçi yaklaşımlar sütyen modellerinde oldukça farklı tasarımlar ortaya koyuyor. Şeffaf dövme görünümlü sütyenler, en yeni sütyen trendlerinden. 

Asimetrik görünüm sütyen trendlerinde önümüzdeki sezonlarda etkisini gösterecek. Kadife kumaş yeni sütyen trendlerinde öne çıkıyor. Kadife, soft, tüy detaylı sütyenleri yeni koleksiyonlarda sık göreceğiz. Sütyen modasında trend yaklaşım rahatlık.

Sütyen modellerinde yeni trendleri yakalamak için ÖTS İç Giyim sayfalarımızı takip edebilirsiniz. En yeni sütyen modellerini, çok satılanları, rahatlığıyla öne çıkan modelleri inceleyebilir beğendiğiniz modeli indirimli fiyatlara satın alabilirsiniz.

Etiketler: Yeni Sezonda En Çok Tercih Edilen 5 Sütyen Modelleri
Ağustos 18, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı