Bahar Aylarında Tercih Edilen Hafif İç Giyimler

Bahar Aylarında Tercih Edilen Hafif İç Giyimler

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte hem dış hem iç giyimde hafifliğe, inceliğe ve rahatlığa yöneliyoruz. Kalın kazaklar yerini atlet ve gömlek kombinlerine bırakırken erkekler içinse tshirt kollarının kısalmaya başladığını görüyoruz. Yalnızca kumaşların incelmesiyle değil modellerin de daha ferahlatıcı çeşitlerle karşımıza çıkmasıyla gelen bahar ayları için en ideal parçaları ve kombinleri derledik.

 

İnce ve Hava Geçiren Kumaş Seçenekleri

 

Bahar ayları her ne kadar havaların ılık seyretse de gün içinde güneş ışıkları altında kaldığımız veya rüzgâra maruz kaldığımız, yani aslında bir günde birden çok hava koşulunu gördüğümüz günlerdir. Bu nedenle korunaklı ve fonksiyonel giyinmeyi şart kılan bu günlerde hem koruyucu hem ter emici özelliğe sahip kumaşlara yönelmek gerekir.
Polarlı astarların veya kalın kumaşların rafa kalktığı bahar iç giyim modasında pamuklu ve ince kumaşların ön plana çıktığını görebilir, bu kumaşlardan tasarlanan parçaları hem erkek hem kadın kategorilerinde bulabilirsiniz. Kadınların daha ince giyinmekle birlikte özellikle sutyen modelleri konusundaki arayışı artmakta, sportif bir tarz için desteksiz sutyen modellerine ek olarak ince yapılı ve askılı atletleri de kullanmak mümkün olmaktadır. Yüksek bel külot kesim şeklini daha düz ve ince şeritli tasarımlar alabilmekte, böylece tayt gibi vücut hatlarını belirginleştiren dış giyim ürünleri içerisinde daha fit görünmek mümkün olmaktadır.

 

Dantel ve Tül Süslemeli Kumaş Seçenekleri

 

Kış aylarında ısınmayı ve sert koşullara hazır olmayı ön plana alırken baharın gelmesiyle birlikte sadece kumaşın dokusunda değil tasarımında, desenlerinde ve detaylarında da iç giyimin değişime uğradığını görüyoruz. Yalnızca sutyenlerde değil, atlet ve külotlar yapılan kombin takımlarda da dantel ve tül detayların kullanılması daha ferah bir his yaratarak iç giyiminizi kolaylaştırmakla kalmayıp çok daha şık bir görünüm de sağlamaktadır. Mevsim Geçişlerine Göre Ne Tür İç Giyim Tercihi Nasıl Olmalı yazımızda avantajlarından bahsettiğimiz bu modelleri hemen her renkte ve çeşitte web sitemizde görmeniz mümkün.

 

Erkekler İçin Baharlık İç Giyim Seçenekleri

 

Erkekler de kadınlar gibi iç giyiminde mevsime uygun şekilde rahatlığı yakalamak istemekte, elbette dış giyimle iç giyimin bütünlüğüne de dikkat etmektedir. Özellikle erkeklerin ince dokulu gömleklere ve tshirtlere yöneldiği bahar aylarında doğru atlet seçimi önemli olmakta, vücudu sıkmadan hatlarını belirginleştiren çamaşırlar sayesinde dış ve üst giyim parçalarının daha iyi görünmesini sağlamak önerilmektedir. 

Atletler kadar alt ve iç giyim ürünleri de önem taşırken hafifleyen kumaşlar içerisinde daha ferah ve serin hissetmek için erkek külot modelleri incelenebilir. Kargo pantolon veya salaş kotlarla ise uyum yakalamak adına kalça bölgesini saran hafif uzunlukta boxerlardan yararlanılabilir.
Siz de sitemizde yer alan tüm modellerde yumuşacık kumaşların kalitesini, farklı kombinlerde kullanıma uygun kesimleri ve kendinizi her anlamda son derece şık hissettirecek tasarımları bir arada görerek karar verebilirsiniz.

Etiketler: Baharla Birlikte Hafifleyen İç Giyimler
Kasım 09, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı