En Şık Ve Rahat Kullanışlı İç Giyim Modelleri

birbirinden-sik-kullanisli-ots-ic-giyim-modelleri

Belki de gösterişli iç çamaşırları en sevdiğiniz şey, ama biraz da kullanışlı bir model istiyorsunuz. Belki de zarif, forma uygun bir kıyafet için belirli bir stile ihtiyacınız var. Durum ne olursa olsun, piyasada gerçekten çok fazla iç çamaşırı tarzı var ve ne olduklarını ve hangi kıyafetlerle daha iyi gittiklerini bilmek önemli. Bu yüzden yeni bir çamaşır almak için alışveriş gerçekten zor olabilir. Umuyoruz ki, bu yazı bir dahaki sefere alışverişinizi biraz daha kolaylaştıracak.

Boxer

Erkeklerin boxerlarına benzedikleri için bu modellere erkek şortu adı da verilir. Geniş bir kapsama alanı sağlarlar ve bacak uzunluğu uyluğun üst kısmında durur veya hatta ötesine uzanabilir. Rüzgara karşı korunmak için bu çamaşırları salaş şort ve eteklerin altına giyebilirsiniz. Ayrıca, harika bir rahat giyim parçaları olabilirler.

Tanga

Tanga gerçekten en zarif iç çamaşırı türüdür. Yani, neredeyse hiç bulunmuyor, ama zaten tüm meselesi de bu. Bu forma uygun bir elbiseyi, başka bir çamaşıra gerek duymadan giymek istediğinizde çok faydalıdır, çünkü çok az görünür çizgileri olan pürüzsüz bir siluet oluştururlar.

Bikini

Çoğu bikini altı gibi, bu iç çamaşırı tarzı da alçaktır ve popo için yeterli koruma sağlar. Aynı zamanda spor salonunda giymek için korunaklı bir siluet sunar. Çoğu model pamuktan yapıldığından, ter attığınızda en nefes alabilen ve rahat kumaşlardan biridir.

Külot

Büyükanne külotları son yıllarda oldukça moda oldu. Bu tabir kulağa biraz itici gelse de, külot stilleri son yıllarda tarzına yenilerini ekleyerek daha da sevimli bir hal aldı. Ayrıca, ekstra kapsama, eğer bunu tercih ediyorsanız asla kötü bir şey değildir. Bunlar, sürekli çekmecenizde tutmak isteyeceğiniz türden kullanışlı iç çamaşırları çeşitleridir. Sadece elbisenin altından dikişleri görünebilir.

Düşük Bel Külot

Bu model bikini ve kısa külotların bir kombinasyonu gibidir. Geniş bel kayışı olan kalçalarda, düşük durur. Ayrıca pamuk, naylon, dantel ve mikro fiber dahil her türlü malzemeden üretilebilirler.

Yüksek Belli Külotlar

Yüksek belli kot pantolon ve mayo yıllar içinde giderek daha popüler hale geldi ve aynısı iç giyim için de geçerli. Gövde uzunluğunuza bağlı olarak yükseklik değişebilir, ancak çoğu göğsünüzün dibine kadar uzanır. Kaygan bir elbise gibi narin kumaşların altında harika birer iç çamaşırı seçeneğidir çünkü pürüzsüz bir şekil oluştururlar. Ancak daha fazla şık hissetmek istiyorsanız dokulu veya dantelli bir model tercih edebilirsiniz.

Etiketler: iç çamaşırı
Kasım 09, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı