Kız Ve Erkek Çocukları İçin Sağlıklı İç Çamaşırı Nasıl Seçilir?

Kız Ve Erkek Çocukları İçin Sağlıklı İç Çamaşırı Nasıl Seçilir?

Çocuğunuz kaç yaşında olursa olsun, çocuk iç çamaşırları oldukça geçerli bir nedenden dolayı bir çocuğun gardırobunda önemli bir rol oynar. Bugün, çocuğunuzun iç çamaşırı konusunda ne giymesi gerektiğine dikkat etmeniz gereken en önemli 4 nedeni inceliyoruz.

 

Çocukları Sıcak Tutacak İç Çamaşırları

Bir zamanlar doktorlar, çocukların eylül ayından mayıs ayına kadar fanila giymelerini tavsiye ediyordu. Nerede yaşadığınıza bağlı olarak, bu tavsiyenin bir veya iki ay esnetilerek ayarlanması gerekebilir. Öncül, çocuklarınıza ekstra bir sıcaklık katmanı eklemeniz gerektiğidir.

Bu öneri, çocuğunuzun dolaşımı henüz gelişmemiş olarak doğduğu anda başlar. Vücut sıcaklığını korumak için basit bir fanila kullanın. Böylece bebek bezini veya kıyafetini değiştirirken bile, vücudunun çoğu yeri kapalı kalır.

Sıcak hissetseniz bile, bebeğinizin vücudunu kontrol ettiğinizden emin olun. Elleri veya ayakları mora çalan bir renkse, bebeğinizin sıcak olmadığını etkili bir şekilde kabul edebilirsiniz. Bununla birlikte, bebeğinize kat kat giydirmenin de bir anlamı yoktur.

 

Çocuk Çamaşırlarının Kalınlığı

Bebeklere benzer şekilde, daha büyük çocuklar da bir fanila giymeye devam etmelidir. Çocuklar büyüdükçe kendi kendilerine giymekten daha fazla sorumlu olmalarıdır. Ama genelde küçük çocuklar ne kadar kalınlıkta giyinmeleri gerektiğini planlayamazlar. Bu nedenle, denetimsiz bir çocuk, sabahları ısınmak için kalın bir şey giyerken gün ortasında tamamen soyunuk olmayı tercih edebilir. Bunu göz önünde bulundurarak özellikle okul çağındaki çocuklara t-shirt çamaşırlar giydirebilirsiniz.

Çocuklarımızın nasıl uygun giyindiklerini anlamalarına yardımcı olmak anne-baba olarak bizim sorumluluğumuzdur. Bu, yaz ve kış aylarındaki farklı giyinme ihtiyaçlarına göre hareket etmeleri gerektiğini onlara öğretmeyi de içerir.

 

Soğuk Havalarda Giyilebilecek İç Çamaşırları

  • Kaşkorse veya fanila
  • Uzun kollu üst çamaşır
  • Taytlı veya şortlu alt çamaşır
  • Külotlu çorap
  • Çorap

Katmanlar halinde giyinmek çocuğunuzu çok bunaltırsa bir katmanı çıkarmasına izin verin.

 

Sağlıklı Çocuk İç Çamaşırları Malzemeleri

Çocuk çamaşırlarını seçerken özellikle hava alabilen ve yumuşak malzemelerden üretilmiş ürünleri tercih etmelisiniz. Renkli, parlak, canlı iç giyim ürünleri çocukların muhakkak ilgisini çekecektir. Ancak naylon ve türevlerinin çocuğunuzun hassas cildinde alerjiye sebep olabileceğini ve cildinin nefes almasını engelleyebileceğini unutmamalısınız. Bu yüzden pamuk ve pamuk karışımları çocuk iç çamaşırları malzemesi noktasında en iyi tercihtir.

Etiketler: çocuk iç giiym
Ekim 24, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı