Zayıf Görünmek İsteyenler İçin İç Çamaşırı Seçme Yolları

Zayıf Görünmek İsteyenler İçin İç Çamaşırı Seçme Yolları

Doğru iç çamaşırı seçerek, kolaylıkla vücudunuzda istediğiniz bölgeleri daha ince göstermeniz mümkün olur. Günümüzde çok geniş yelpazede iç çamaşırı modelleri bulunur. Vücut tipinize ve vücutta fazlalık olan yerlere göre iç çamaşırı seçimi yapmakta buna göre kolaylaşır. Tüm karın bölgesini toparlamak, kalçaları daha küçük göstermek ya da sarkık göğüsleri dik göstermek gibi özellikleri olan iç çamaşırlarını tercih edebilirsiniz.

Vücudun alt ve üst kısmını orantılamak zayıf ve fit görünmenin en etkili yoludur. Alt ve üst kısımların orantısını sağlamak için göğüs - kalça orantısını iç çamaşırı ile sağlayabilirsiniz. Basenlere göre göğüsler küçükse, dolgulu sütyenlerle göğüsler büyük göstermeniz mümkün olur. Göğüsler büyük alt kısım daha küçük ise toparlayıcı sütyen ile göğüsler bir beden daha küçültülebilir.
 

Zayıf Gösteren İç Çamaşırı Modellerini Keşfedin

Günümüzde çok geniş seçenek yelpazesinde kadın iç çamaşırı bulmak mümkündür. İster tek tek isterseniz de takım olarak bu modelleri alabilirsiniz. Bu geniş seçenek alternatifi ile daha rahat olmanız ve daha rahat görünmenizde mümkün olur.

İç çamaşırı tasarımlarında özellikle daha zayıf görünmeyi sağlayan özel tasarımlar vardır. Göbek ve bel bölgesi kalın onlalar için, yüksek belli toparlayıcı külotlar ve göğüs altına kadar toparlayan korseler etkilidir.

Üst ve alt vücut kısımlarındaki orantı farkını ortadan kaldırmak için küçültme ve büyütme özelliği olan sütyenler de işe yarar. Şekillendirici külotlar kalçayı dolgun bacakları ince gösterirken, toparlayıcı korseler bir beden ince görünme olanağı sunar. Şekillendirici iç çamaşırı modellerini keşfederek istediğiniz vücut bölgesini daha ince gösterebilirsiniz. Atlet korse, slip korse, form sütyen gibi şekillendirici korse çeşitlerini de değerlendirebilirsiniz.
 

Daha Zayıf Görünmek İçin İç Çamaşırı Seçiminde Şunlara Dikkat Edin

Her şeyden önce kendi bedeninizi iyi tanımalısınız. Beden ölçülerinden ziyade vücut tipinizi ve hangi vücut bölgelerinin fit görünümü engellediğini bilmelisiniz. Basenlerde sorun yaşıyorsanız, tanga ve string külot tercih etmemelisiniz. Kalçayı kaplayan yüksek bel külot modelleri giymelisiniz.

Dar kesim bikini tarzı külotlar kalçayı daha geniş gösterir. Kalçasını küçük göstermek isteyen kadınlar bu modellerden uzak durmalıdır. Bel bölgeniz kalınsa yüksek bel y-toparlayıcı külot giymelisiniz. Göğüs ve basen orantısı fit bir görünüm için çok önemli. Belinizi ince göstermek için sadece bel kısmını toparlamak yetmez.

Göğüs ve basen orantısını da dengelemelisiniz. İkisi arasında uyumsuzluk olması durumunda giyilecek kıyafetlerde vücutta kötü görünecektir. Bu sebeple göğüslerine göre kalçaları daha geniş olanlar, dolgulu sütyenler ile bu bölgeyi desteklemeli ve görünümü eşitlemelidir. Tam tersi durumda ise göğüsleri 1 ya da 2 beden küçük gösteren modeller tercih edilmelidir. ÖTS İç Giyim olarak çok geniş seçenekte kadın iç giyim modelleri ile hizmetinizdeyiz. Uygun fiyatlarla ihtiyacınız olan tüm ürünlere kolayca ulaşabilirsiniz.

Etiketler: iç çamaşırı seçimi
Ağustos 18, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı