Daha Zayıf Görünmek İçin İç Giyim Seçiminiz Nasıl Olmalı

Daha Zayıf Görünmek İçin İç Giyim Seçiminiz Nasıl Olmalı


İç çamaşırı hem kadın hem erkek için gündelik yaşamda ne kadar rahat hissedileceği gibi ne kadar çekici ve fit hissedileceğini de etkiler. Kendini özel hissetmek isteyen herkes için iç çamaşırı seçimini doğru yapmak önem taşımakta, özellikle kadınlar gündelik rutine uyum sağlarken özel yaşamlarında da özgüvenle taşıyacağı parçaları aramaktadır. Sizlere bu nedenle daha zayıf görünürken daha iddialı ve şık görünmenize de yardımcı olacak iç giyim ipuçlarından bahsediyor olacağız.

 

İdeal İç Çamaşırı Seçimi Nasıl Olmalıdır?

 

İyi bir kadın iç giyim parçasını tercih ederek elbisenin alt yapısının düzgün durmasını ve pürüzsüz görünmesini sağlayabilirsiniz. Yani aslında ideal bir iç giyim ürününün dış giyimi de estetik kıldığını ve dış mekanda da nasıl göründüğünüzü direkt etkilediğini söylemek mümkün. Bu esnada elbette tercih edilen kumaşın türü de önemli olmakta, farklı renkler ve desenler arasından seçim yaparken pamuk içeriğinin yüksek olmasına ve sağlığın olumsuz etkilenmemesine özen göstermek gerekmektedir. Kadınların çamaşır dolabına baktığımızda atletten jartiyere, sutyenden korseye pek çok tasarım kategorisini görmek mümkün olmakta, bunların her biri ise kendi içinde ayrı bir seçim özeni gerektirmektedir.

 

Daha İyi Görünmenizi Sağlayacak İç Çamaşırı Önerileri

 

Doğru iç çamaşırı seçimi gibi kilit öneme sahip bir konuda gerekli kurallara dikkat ederek kıvrımları ön plana çıkarmanız, fazla kiloların bulunduğu bölgeleri saklarken daha ince görünmeniz mümkün olmaktadır. Bunun için öncelikle kendi vücut tipinizi iyi bilmeniz ve hangi noktalarda kendinizi ön plana çıkarırken hangi noktaları dengelemeniz gerektiğini iyi bilmelisiniz. Vücut tipinizi keşfetme sürecinde Vücut Tipine Göre Doğru İç Giyim Nasıl Seçilir? Yazımızı rehber alabilir ve doğru iç giyim seçimlerini kendinize özgü şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

 

Vücut hatlarınız fazla düz olduğunu düşünüyor ve daha kıvrımlı bir imaj yaratmak istiyorsanız dolgunlaştırıcı etkiye sahip şekillendirici iç giyim parçalarına göz atmalısınız. Özellikle dikleştirici ve dolgunlaştırıcı etkilere sahip külotlar sayesinde kalçaların daha kıvrımlı, bacakların ise daha ince görünmesi sağlanmakta, sarkık görünümler ise ortadan kaldırılmaktadır. 
Şekilsiz veya sarkık bölgeler için ayrıca sıkılaştırıcı ürünleri de değerlendirmek gerekmekte, korse, dikişsiz atlet gibi parçalarla bedeni küçültmek mümkün olmaktadır. 

 

Fazlalıkların göbek bölgesinde yoğunlaştığını düşünerek bu bölgeyi kamufle etmek isteyenler için yüksek bel kadın külot seçimi yani hipster model adı verilen modellerin seçilmesi önerilmektedir. Bu şekilde tüm pantolon tiplerinde göbek kısmı saklanabilmekte, daha toparlanmış ve fit bir fizik şekli ortaya çıkmaktadır.

 

Görünümüne daha feminen ve albenili bir hava kazandırmak isteyenler içinse kıvrımları ön plana çıkaran, dolgunlaştırıcı etkiler sağlayan sutyen modelleri son derece ideal. Küçük meme yapısına sahip olduğu için dilediğini giymekten çekinen kadınlar için dantelli bralet veya dolgulu sutyen çeşitleri oldukça konforlu seçenekler oluşturmaktadır.
Siz de sitemizde yer alan tüm modeller içerisinde eminiz kendi vücut yapınıza uygun ve fit görünmenize yardımcı olacağını düşündüğünüz tasarımları bulabilir, kalitenin şıklıkla buluştuğu geniş kataloğumuzdan yararlanabilirsiniz.

Etiketler: Daha Zayıf Görünmek İçin İç Giyim Seçiminiz Nasıl Olmalı
Kasım 09, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı