Erkek Atlet - Fanila Modelleri

Erkek Atlet - Fanila Modelleri

Gerçek şu ki, kumaş, stil, renk ve daha fazlası dahil olmak üzere ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayan bir fanila alırken göz önünde bulundurulacak çok şey var. Nasıl erkek atlet & fanila modelleri seçilir, birlikte bakalım.

İhtiyaçlarınız Nelerdir?

Her erkek farklıdır, ancak çoğumuz diğer erkeklerle benzerlikleri paylaşıyoruz. Bununla birlikte herhangi bir ürünü satın alırken ihtiyaçlarınızın ne olduğunu belirlemek sizin işinizdir. İhtiyaçlarınızı belirlemenize yardımcı olmak için, işte göz önünde bulundurmanız gereken bazı noktalar:

Erkek Atlette Koruma Ne Kadar Önemli?

Sonuçta, iç lastikler fanilanızı korurken ter emmek içindir. Bu “koruma”, koltuk altı teriniz ile dış tişörtünüz arasında bir engel oluşturmayı da içerir. Koltuk altı terinin ve lekelerin nasıl göründüğünü biliyorsunuz. Burada çok geniş bir yargıya varmaya çalışmıyoruz, ancak birisinin başka insanlarla kolayca iletişim kurması için herhangi bir şansı kalmıyor. Bununla birlikte, bir atleti kolay şekilde terleten, bu tarz atletlerden uzak durun. Ne de olsa, kolları olmadan üretilirler ve dışınıza giydiğiniz gömlek ya da t-shirtleri terlemekten koruyamazlar.

Erkek Atlet Nasıl Giyilir?

Buradaki en önemli husus dış gömleğinizi açık yakalı mı yoksa yakalı düğmeli ve kravatlı mı giymenizdir. Yaka hattınızın altına oturacak kadar derin bir yakaya sahip bir v yaka erkek atlet & fanila kullanabilirsiniz. .

Beyaz Her Zaman Doğru Seçim Değildir

Beyaz, atletlerde en popüler renk seçeneğidir, ancak bu her durumda doğru seçenek olduğu anlamına gelmez. Birincisi, beyaz teninizin rengiyle büyük ölçüde tezat oluşturuyor ve renk atletin dikiş çizgilerini gömleğinizle görmek çok kolay. Öyleyse, beyaz bir gömlek giyiyorsanız, açık gri veya ten rengi bir atlet seçmekten yana düşünebilirsiniz. Beyaz, çoğu durumda fantazileriniz için mükemmel bir renk, ancak beyaz gömleklerle kullanmak için uygun değil.

T-Shirt Olarak Kullanmak İçin Uygun Değil

Hatırlanması gereken önemli şey, bir tişört ve fanila aynı şeyler olmadığıdır. Tişörtler daha kalındır ve gömleğin altında değil kendi başlarına giyilmek üzere tasarlanmıştır. Atletler daha ince kumaştan oluşur ve sizi terleten başka bir hacimli tabaka eklememek için terden emmek ve korumak için tasarlanmıştır.

Erkek Atletlerinde Beden

Doğru şekilde içine sığmadığınız bir fanila giymek yeterince rahatsız edicidir, ancak kötü uyum da size şişmiş bir görünüm veren toplu bir görüntü sunar. Benzer şekilde ağırlık da son derece önemli bir konudur. Donanımlı bir tasarım erkek atleti satın almak sadece daha konforlu değil, aynı zamanda 10 kilo daha hafif ağırlıkta gibi görünmüyor.

Pamuk Erkek Atlet Modelleri

Pamuk, özellikle de yüksek kaliteli pamuktan yapılmış fanilalarda, erkeklerin bedenleri için mükemmel bir seçenektir. Arzu edilen bir rahatlık ve nefes alabilirlik kombinasyonu sağlar. Bu arada, sentetik kumaşlar nem emici özelliklere sahiptir, ancak her zaman nemi emmek için iyi bir iş çıkarmazlar. Ayrıca, genellikle pamuklu tulumlar kadar rahat değillerdir.

Bununla birlikte, günümüzde pamuğun yumuşaklığını ve rahatlığını, ince kumaş stillerinin nem emici i nitelikleriyle birleştiren çok çeşitli karışımlı kumaş erkek atlet modelleri mevcuttur.

Etiketler: erkek iç çamaşırı
Kasım 05, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı