Marka Erkek Atlet Müşteri Yorumları

Marka Erkek Atlet Müşteri Yorumları

En ünlü biri yabancı biri yerli erkek atlet markasına ait yorumları okursanız, atlet almadan önce neye nasıl dikkat edeceğiniz hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

Calvin Klein Atlet

4,4 / 5

Uzun boylu zayıf erkekler için iyi!

Büyük atletler yine de çok mu kısa? XL'ler çok bol ama mükemmel uzunlukta mı? Bu, yetişkin hayatımda bulduğum ilk doğru erkek atleti, bedenim için yapılmış gibi hissediyorum. Bu CK gömlekleri benim için mükemmel! Büyük boy sipariş ettim; bunlar çok güzel, mükemmel, uzun ve fazlasıyla yumuşak. Birincisini giydiğimde iki tane daha aldım. Eğer benim gibiyseniz ve uygun olan atletler arıyorsanız artık uğraşmayın ve bunları alın!

Değişiklikler fazla olumlu değil.

Atletin içine sığmak eski ürünlere kıyasla biraz daha gevşek ve uzundur. Benim için iyi bir özellik değil ama korkunç da değil. Malzemelerin karışımı eski versiyonlardan ya da örgülerden biraz farklı görünüyor, ama buna rağmen oldukça rahat değil. Giyim endüstrisinin biraz daha ucuz ve rahatsız edici bir elyaf içermesi, işleri biraz daha büyütmesi yönünde bir trend gibi görünüyor. Ancak bu olumlu bir durum değil. Genel olarak CK ürünlerinin fiyat ve kalite açısından en iyisi olduğunu düşünüyorum.

Bu atlet, boynun gerilmesine yol açıyor.

Bu atlet, boynun gerilmesi dışında büyük bir etki yaratmıyor. Çok hayal kırıklığına uğradım, çünkü aşırı gerilen boynun bir fanila için çok büyük olması haricinde eşitlik iyi görünüyor ama çok tatminsizim. Ve boynun gömleğin geri kalan kısmına uygun boyutta olmasını diliyorum. Küçük beden erkek atlet modeli sipariş etmiştim ve gömlek boyun hariç bedene yakışmış gibiydi.

Öts Erkek Atlet İç Çamaşırı

4,5 / 5

Harika ürün, fantastik fanila!

44 beden takım elbise giyiyorum. Bu sebeple Medium beden özel koleksiyon erkek atlet satın aldım. Düşünceler:

+ Atlet gömleğin altındayken harika bir şekilde bedene çok iyi uyuyor. Ekstra malzemeye gerek kalmıyor.

+ Çok uzun, böylece eğildiğinizde ve hareket ettiğinizde çıkmaz.

+ V yaka derin, bu yüzden gömleğinizin ilk iki düğmesini nasılı tuttuğunuzda fanilayı kimse alglayamaz.

+ Malzeme, rahat olacak kadar yumuşak ve kalın, ancak çok kalın değil.

Bunu normal bir tişört olarak satın almazdım çünkü biraz uzun ve malzemenin biraz daha kalın olmasını isterdim. .

Süper yumuşak ve rahat.

Bunlar seçkin erkek atleri! Her gün onları giyerim. Kumaş hafif ve yumuşaktır, V yakalı bir gömlek giyerken görünmeyecek kadar düşüktür ve süper uzundurlar, böylece sökülmezler. Çok sıcak ve nemli bir iklimde yaşıyorum ve çoğu zaman klima an zaman çalışıyorum. Terlemeye başladığımda birçok sentetik atlet ile kaşınıyor gibi hissetme durumu yok ayrıca bunlar hala süper yumuşak ve rahat. Bunları fazlasıyla öneriyorum çamaşır dolabımın hepsini değiştirdim.

 

Etiketler: erkek atlet
Kasım 06, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı