Erkek Atlet Öts İç Giyim Ribana Modellerimiz

erkek-atlet-ribana-ic-giyim-modeli

Tekli atletler erkek iç giyim tarzının bir parçasıdır. Yaz aylarında havaların ısınması ve ribana atletlerin pratik kullanımlarının kolaylığı onları ulusal bir simge ve üniforma haline getirmiştir. Ama beyaz çöp kutusu gibi görünmeden bir atlet giymenin püf noktalarının da bilinmesi gerekir. Stil açısından bakıldığında mütevazi atlet çamaşırlar, popüler bir iç giyim parçasından kabul edilebilir bir gündelik kıyafet seçeneğine kendini yeniden icat ederek son sezonlarda popüler hale gelmiştir. Fakat bu genellikle beyaz çamaşırları giymeden önce bazı kurallar geçerlidir.

 

İnce Bedenler

Tekli ribana atletler evin dışında giyildiğinde, kibirli olmayan ve sportif görünen bir şekilde güven gerektiren bir risktir. Bu çamaşıra olan ilgi günümüzde de devam ederken, basit ve minimal beyaz pamuklu bir atleti keten pamuklu pantolonlarla eşleştirebilirsiniz. Nervürlü görünüm, nervürlü pamuk gibi daha fazla derinlik ve doku ekleyen daha ağır bir kumaşla hoş görünecektir. Atlet zahmetsizce bel hizasında oturtulmalı ve üste tam uymalıdır. Giyim tarzınıza bağlı olarak deri kemerle birlikte veya kemer olmadan giyebilirsiniz. Üste sıkı oturan atletler aynı zamanda ince bedenler için mükemmel katmanlama parçalarıdır ve normal bir pamuklu tişörtten daha fazla soğutma etkisi yaratırlar. Triko, ceket veya gömleğin altına giyilebilir. Bu şekilde bir kullanım sizi görenlerin gerçekte bir tekli giyip giymediğinizi ayırt etmesini zorlaştırır.

 

Rahat-Fit

Bu kesimin eğim biçimli çok yönlülüğü, dar ve uzun benzerlere kıyasla onu yaz mevsimi için vazgeçilmez kılar. Cesur ve iddialı veya daha ince bir erkek atlet çeşidi, bir baskı veya renk çeşitliliği ile çok daha farklı ve eğlenceli görünebilir. Desenler giyen kişiye biraz tarz kazandırmak için harika bir yoldur ve aynı zamanda rahat- fit çamaşırınıza resimler ve çarpıcı detaylarla odak noktası sağlar. Ürünleri özel olarak tasarlanmış şortlarla eşleştirebilirsiniz. Dizüstü modeller idealdir. Son olarak, uzun aksesuarlar veya kargo pantolonlar gibi şekilsiz kıyafetleri kullanma dürtüsüne karşı direnin. Süper cesur görünüm için bir çift minimal bot ayakkabı ve hatta deri sandaletle görünümünüzü tamamlayın.

 

Ribana Atletler ile Yapılması Gerekenler

 

l Aksesuarlardan yararlanın: Saatler, bilezikler, kolyeler.

 

l Egzersiz yapın: Kaslar ribana atletlerin daha iyi görünmesini sağlar.

 

l Uyumak için yatağa girerken ribanaları gönül rahatlığı ile giyebilirsiniz.

Ribana Atletler ile Yapılmaması Gerekenler

 

l Özel günlerde giymeyin: Düğünler, partiler ve diğer eğlenceler bu atletleri sergilemeniz için doğru yerler değildir.

 

l Buluşmalarda giymeyin: Bu atlet iç giyim modelleri rahatlıkları ve sağlıklı oluşlarıyla tercih edilebilir. Ancak amacınız çekici görünmekse, yanlış tercih olabileceğini düşünün.

Etiketler: ribana atlet, iç giyim, erkek atlet, erkek ribana atlet
Eylül 27, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı