Erkek Kadın İç Giyim Beden Tablosu Ölçüleri

Erkek Kadın İç Giyim Beden Tablosu Ölçüleri

Bu kolay okunur kılavuz, erkekler ve kadınlar için iç çamaşırlarının bedenini belirlemenize yardımcı olur. Aşağıdaki beden tablosu, bazı ülkelerdeki beden ölçüsü etiketleri ve çeşitli beden sistemleri fark edilir derecede değişkenlik gösterse bile, uygun iç çamaşırını almanıza yardımcı olacaktır.

 

Bir Bakışta Erkek İç Çamaşırı Bedenleri

 

Kusursuz bir iç çamaşırı bulmak için göğsünüzün (üst çamaşırlar için) ve belinizin (alt kısımlar için) doğru ölçümlerini yapmanız gerekir. Ardından, doğru bedeninizi belirlemek için bir beden çizelgesine başvurmanız gerekir.

ABD'de iç çamaşır boyutları tipik olarak XS ile 6XL arasında değişmektedir. Avrupa boyutlandırmaları 3 ila 14 arasındadır. Erkek iç çamaşırları için evrensel bir standart yoktur. Her marka veya üretici, erkek iç çamaşırını üretirken beden ölçüsü olarak kendi parametrelerini tanımlayabilir.

Farklı ülkeler, farklı boyutlandırma sistemlerini gözlemleme eğilimindedir. İç giyim imalatında şu anda hiçbir uluslararası boyutlandırma standardı uygulanmadı. Doğru iç çamaşırlarını bulmak için önce kalça ve bel çevreniz bir ölçüm bandı kullanılarak belirlenmelidir.

Kadınlar tarafından giyilen iç çamaşırları arasında külotlar, braletler, sutyenler, yenilikçi külotlar ve boxerlar bulunur. Kadınların iç çamaşırları tipik olarak pamuk, elastan, viskoz, poliamid ve benzeri malzemelerden yapılır.

 

Tam Boyutu Nasıl Belirlersiniz?

Mükemmel bir şekilde oturan ve yukarı çıkmayan bir iç çamaşırı bulmanız, bükmeniz, cildinize dokunmanız ve hareketlerinizi kısıtlamanız için göğsünüzün ve belinizin doğru ölçümlerini yapmanız gerekir. Ardından, uygun bedeninizi belirlemek için aşağıda verilene benzer bir beden grafiğine başvurmanız gerekir. ABD'de, boyutlar tipik olarak XS ve 6XL arasında değişmektedir. Avrupa boyutlandırma için iç çamaşır boyutları 3 ila 14 arasındadır. Genellikle, hangi boyutlandırma sistemini takip edeceği üreticiye bağlıdır. Birçok çevrimiçi ve çevrimdışı mağaza iki sistemden birine dayanmaktadır; Bununla birlikte, gün geçtikçe artan sayıda perakendeci, ürün tanımlarında her iki boyutu da göstermektedir.

 

İç Giyim Beden Tablosu

Mükemmel oturan bir iç çamaşırı bel bandının doğru bir şekilde ölçülmesini gerektirir. Ölçüm yaparken. Ölçüm bandını daha önce iç çamaşırlarınızı giydiğiniz bel çevresine sardığınızdan emin olun. Belinizin boyutunun gerçekte olduğundan daha küçük görünmesini sağlamak için nefesinizi tutmaktan, karnınızı kasmaktan veya benzer bir zayıflama numarası yapmaktan kaçının. Rahatlık, boyut etiketlerinden daha önemli olmalıdır.

Bel ölçümünüzü aldıktan sonra, iç çamaşır beden tablosuna bakınız. Hem ABD hem de Avrupa boyutları mevcuttur. Hem üretici hem de bayi aynı sistemi kullanmıyorsa, ikisine ayrı ayrı bakmak en iyisidir. Bu şekilde, mağazalarda veya internetten alışverişlerde hangi iç çamaşırlarını arayacağınızı her zaman bilirsiniz.

Etiketler: iç giyim
Ekim 23, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı