Günlük Kıyafetleriniz İçin Renk ve Tür Bazında İç Giyim Tercihlerimiz

Günlük Kıyafetleriniz İçin Renk ve Tür Bazında İç Giyim Tercihlerimiz

Her kıyafete ve giyim tarzına göre iç giyim farklılık gösterir. Gündelik kıyafetler, abiye kıyafetler ya da spor yaparken kullandığınız kıyafetler farklılık gösterir. Her durumda içimize giyeceğimiz ürünlerde de buna dayalı olarak değişir. Erkekler için bu durum söz konusu değilken, kadınlar iç giyim konusunda özellikle seçici davranırlar.

Kıyafet açısından seçenekleri daha fazla olan bayanların da buna dayalı olarak dikkat etmeleri gereken konular vardır. Daha fazla gündelik hayatta tercih edilen kıyafetler iç giyim olarak nerede nasıl giyinilmesi gerektiğini belirler. Bol kıyafetlerde iç giyim dışarıdan belli olmazken, dar kıyafetlerde vücut hatları daha fazla belirginleştiğinden iç çamaşırı tercihi de buna göre yapılır.

Günlük İç Giyim Külot Tercihleri Nasıl Olmalı?

Çoğunlukla tercih edilen iç giyim modelleri günlük hayatımızda kullandıklarımız olarak öne çıkar. Temel kıyafet olan sütyen ve külot çeşit açısından oldukça fazladır. Kalitede açısından özellikle külot daha dikkatli satın alınır. Çünkü hijyen sağlığı için mikrop kapılmasına, kadınsal hastalıklara yol açan kalitesiz, hava almayan iç çamaşırları sorun yaratabilir. Giyilen kumaş etekler, dar pantolonlar vücudumuzu sardığı için tercih edilen iç giyim de dikişsiz külot olmalıdır. Normal külot tercih edildiğinde dar olan kıyafetlerde külot izi belli olup, kötü bir görüntü ortaya çıkartır. Bu tarz giyimler de tercih edilmesi gereken iç giyim modeller ise; tanga, string be brazilian olarak sıralanabilir.

Günlük İç Giyim Sütyen Tercihleri Nasıl Olmalı?

Günlük iç giyim tercihinde külot kadar sütyende önemlidir. Giyilecek gömleğin rengine göre sütyen seçimi yapılmalı. Bazı iç giyim seçimlerinde yanlış tercih yapılması dışarıdan hoş bir görüntü ortaya çıkarmaz. Koyu renk gömleklerde tercih edilen sütyen renk ve desen olarak dışarıdan belli olmaz.

Bu durum açık renk gömleklerde daha belirleyici önem taşır. Beyaz bir gömleğin içine ten ya da beyaz renk sütyen tercih edilir. Aynı durum açık renk t-shirt tercihlerinde de geçerlidir. Dar kıyafetlere desenli sütyen tercih edilmesi de hatalıdır. Dar bir gömlek, t-shirt ya da elbisenin altına desenli sütyen tercih edilmemeli. Dışarıdan çamaşırın desenleri kıyafetin görüntüsünü bozabilir.

Günlük yaşantıda tercih edilen standart sütyenler daha çok tercih ediliyor. Hem kullanımı kolay hem de oldukça rahat. Askılarını çıkartıp kıyafetlere göre uyarlayabilir, başka bir kıyafet tercihinizde askılarını tekrar takabilirsiniz.

İç giyim tercihlerini kendi aralarında üç ayrı madde de sıralarsak;

  • Günlük Kıyafetlerle İç Giyim
  • Abiye Kıyafetlerle İç Giyim
  • Spor Kıyafetlerle İç Giyim

Önemsiz gibi görünün bu durum kıyafet açısından oldukça önemlidir. Gelişen moda ile iç giyim alternatifleri de oldukça farklılaştı. Her kıyafete, her bedene, her renge sahip iç giyim modelleri kıyafetlerin daha zengin görünmesini sağlar. Siz ne kadar şık bir kıyafet tercih ederseniz edin, iç giyim olarak tercih ettiğiniz model uygun değilse o kıyafetin hiçbir zarafeti kalmaz.

Etiketler: iç giyim
Kasım 25, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı