İç Giyimde Hangi Renk Hangi Renkle Daha Uyumlu?

İç Giyimde Hangi Renk Hangi Renkle Daha Uyumlu?

Renkler günlük yaşantımız boyunca hayatın her alanında bulunulmaktadır. Gelişen ürün ve çeşitlilik ile renklere olan ilgi ve kullanımda değişmektedir. Kullanılan renklerin uyumluluğu zamanla önem kazanmaktadır. Gelişen ürün ve talep ile renklerin çeşitliliği iç giyim markaları tarafından da uygulanmaktadır. İç giyimde siyah, beyaz ve kırmızıya olan ilgi zamanla diğer renklerin oluşumu ile çeşitlenmektedir.

 

Giyimdeki bu durum bayanların ilgisini çekmesi sağlanır iken erkeklerin de beğenisini kazanılmaktadır. İç giyim fantazi grubunun çeşitliliği konusunda önem kazanmaktadır. Dış giyimdeki çeşitlilik ve uyum artık iç giyim içinde önemli hal arz etmektedir. İç giyim renklerinin dış giyime uyumu ve şıklık açısından önemi bulunmaktadır.

 

İç giyim konusunda asla kullanılamaz denilen renk ve zıt kavramlar son zamanlarda trend olarak nitelendirilmektedir. Moda kavramının değişmesi ve bakış açısının farklılaşması ile daha modern ve tarz oluşum zamanla benimsenmektedir.

 

Kadın İç Giyim

 

İç Giyimde Renkler

 

Ünlü birçok marka renkler konusunda değişime uğramaktadır. Ürün yelpazesinde ki standart renkler dışında gelişerek turkuaz, mor, fuşya, şarap, çikolata, pas rengi gibi ürün renklerine doğru yenilenmektedir. Ürün renklerine uygun model değişimi gerçekleşmektedir. İç giyim dış giyim kadar bol çeşit ve renkleri sayesinde birden çok seçenek alternatifi mümkündür.

 

Renklerin Kombinleri

 

Renklerin kombinleri oldukça kolay gibi düşünülse de aslında dikkat ve özenle mümkün olabilmektedir. Açık renk tişört seçimlerinde genellikle açık renk iç giyim tercih edilmelidir. Açık renk içerisine siyah uyumu oldukça tarz görünüm kazanır iken kırmızı renk tercihi yanlış seçim olarak düşünülmektedir. Son zamanların beğenilen modellerinden ön göğüs kısmında ki ters çapraz askılıklar sayesinde v yaka tişört veya açık yaka ürünlerde marjinal hava kazanılmaktadır. Ürünlerin kombini ve renk seçimi bu sebeple oldukça önem taşımaktadır.

 

İç Giyim Modelleri

 

İç giyim olarak özel kreasyonlar düzenlenmekte ve her sene moda modelleri oluşturulmaktadır. Moda olan modellerin kullanımı ve çeşitliliği dış giyimle bağlantılı olarak özenle tercih oluşumuna göre oluşturulmaktadır. Kullanılan ürünlerin iç giyimle farklı tarzların oluşturulması amacı ile bağlantılı olarak oluşturulmaktadır. Bu durum iç giyim de ki çeşitliliği arttırmaktadır.

 

İç giyim modellerine örnek olarak;

 
  • Göğüs kısmı çapraz askılı
  • Yarım dantelli büstiyer
  • Sırt kısmı çapraz askılı
  • Dantel brezilya model
  • Klasik iç giyim
  • Fantezi dantel bady model
 

Ürünleri dış giyim modellerine uyum sağlanarak kullanılması kolaylığı bulunulmaktadır. Uygun giyim oluşumu ile gerçekleşmesi mümkündür.

 

İç Giyimde Renklerin Uyum Sağlanması

 

Giyim konusu bayanların oldukça dikkatini çeken ve hoşlandığı konulardandır. Dış giyim konusunda uyumun ve şıklık anlayışının önemli olduğu kadar ürünlerin kombinleri oldukça önemli olmaktadır. Genellikle dış giyim için uygulanan bu özen zamanla iç giyim konusunda da önem taşımaktadır. İç giyimde ki kullanım kolaylığı ve vücut yapısına uygun ürün tercih edilmesi oldukça önemli olmaktadır. Ürünlerin kombinleri dış giyim gibi özellikle aynı renk olabileceği gibi zıt renlerin bir araya gelmesi ile de oluşabilmektedir. Pembe, mor, yeşil, mavi, turuncu, beyaz, siyah ve kırmızı renk ayırt etmeden her renk model ve uyumu oluştuğu şekilde kullanılması olabilmektedir.

Etiketler: iç giyim
Aralık 26, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı