İç Giyim'de Kumaş Türleri

İç Giyim'de Kumaş Türleri

Süprem Kumaş ne anlama geliyor?

İç giyimde en çok tercih edilen kumaşlardan biri olan Süprem kumaş, pamuk gibi doğal liflerden üretilen bir kumaş olması sebebiyle yüksek ter emici özelliğe sahiptir. %100 pamuktur. Bu sebeple sağlıklı ve doğaldır. Cildinize nefes aldırır. Esneme oranı düşüktür bu nedenle vücudu sarmaz, dökümlü durur. Yapısı sayesinde rahat bir kullanım sağlar.

Ribana Kumaş ne anlama geliyor?

Ribana, pamuktan üretilen doğal bir kumaştır. %100 pamuktur.  Ribana kumaş süpreme göre enine daha fazla esner. Sağlıklı ve doğaldır. Cildinize nefes aldırır. Yapısı sayesinde rahat bir kullanım sağlar. Erkek İç giyim ve Kadın Atlet, Kadın Külot, Kadın T-Shirt kategorilerinde tercih edilir.

Kaşkorse Kumaş ne anlama geliyor?

Kaşkorse, pamuktan üretilen doğal bir kumaştır. %100 pamuktur.  Fitilli yapısı sayesinde diğer kumaşlardan hemen ayırt edilir. Şık bir görünüm sağlar. Enine esneme özelliği çok yüksektir. Vücudunuzun şekline uyum sağlar. Erkek Atlet ve Kadın Atlet kumaşı olarak sıklıkla tercih edilir.

Likralı Kumaş ne anlama geliyor?

Likralı kumaş %96 Pamuk % 4 Elastan’dan üretilmiştir. Vücudu saran yapısıyla hareket kolaylığı sağlar. Sportif görünümün yanında konforlu bir kullanım sağlar. Vücudunuzun şekline uyum sağlar. Özellikle Erkek iç giyim ve Kadın iç giyim ürünlerinde dinamik görünüm sağlayan bir yapısı vardır.

Modal Kumaş ne anlama geliyor?

Kayın ağacından üretilen modal kumaş, tamamıyla doğal bir lif çeşididir. Modal kumaş yıpranmaya karşı oldukça dayanıklıdır ve nem transfer özelliği yüksektir. Cildinizi kuru tutarken nefes almasını kolaylaştırır. Modal ürünlerin kullanımı rahattır ve ince ipeksi yapısı teninize yumuşaklık hissi verir. Erkek iç giyim, Erkek T-shirt, Kadın T-shirt ve Kadın iç giyim ürünlerinde sıklıkla kullanılır.

Etiketler: iç giyim
Mart 12, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı