MEZUNİYET VE DİĞER ÖZEL GÜNLER İÇİN İÇ GİYİM TAVSİYELERİ

MEZUNİYET VE DİĞER ÖZEL GÜNLER İÇİN İÇ GİYİM TAVSİYELERİ

Özel günlerde herkes tepeden tırnağa özenli ve güzel olmak ister. Erkek kadın fark etmeksizin hem dış giyim ürünlerine hem iç giyim ürünlerine önem verilmelidir. Bunun ilk sebebi, iç giyim ürünlerinin vücutla birincil temas halinde bulunmasıdır. Bu durum hem gün içindeki rahatlığınızı büyük ölçüde etkiler hem de seçilen şık kıyafetlerin daha hoş görünmesini sağlayabilir. Yanlış iç giyimiyle tercih edilen elbiseler, bluzlar ve gömlekler ise tüm şıklığını bir anda kaybedebilmektedir.

İç giyimin şıklığına ve formlarına özen gösterilmesinin bir diğer sebebi ise, tamamen kendinizi iyi hissedebilmeniz içindir. Her ne kadar bu sizin dışarıya yansıyan bir görünümünüz olmasa da oldukça şık ve rahat seçkiler giydiğinizde çok daha özgüvenli olabilirsiniz. Bu durum hem sizin duygu durumunuzu iyileştirebilir hem de çevrenize yansıttığınız enerjiyi değiştirebilmektedir.

Gençler için özel günlerin en önemli versiyonu mezuniyet kutlamaları ya da balolar olmaktadır. Yaklaşık olarak aynı yaş grubunda bireylerin toplandığı bu önemli anlarda herkes en güzel haline bürünmek ister. Fakat dış giyim ürünlerinin şık olması doğru iç çamaşırı tercihinden geçer.

Elbiseye Göre Sütyen Seçimi

Oldukça şık bir elbise denediniz ve tam da hayallerinizdeki görünümü vadediyorsa bunu doğru sütyen seçimi ile desteklemeye ne dersiniz? Tercih edilen çoğu iddialı ve şık elbise günlük sütyen modellerinden daha fazlasını istemektedir. Tam da bu sebeple çeşitli dekoltelere, kumaş formlarına ve kalıplara göre farklı özelliklere sahip sütyenler üretilmektedir.

Örneğin elbisenizin göğüs kısmını yeterince dolduramıyor, ya da vücudu saran yapıdaki kumaşların göğüs bölgenizin basık gösterdiğinizi düşünüyorsanız en iyi tercih Push-up sütyen modelleri ya da dolgulu formlar olabilir. Bu seçkiler hem çok daha yuvarlak bir görünüm oluşturur hem de elbiselerin şıklığını arttırmaktadır.

Kayık yaka formlarında ise sütyen askıları epey rahatsız edici bir görünüme sebep olabilir. Bunun için straplez formlar yardımınıza koşabilmektedir. Birbirinden farklı yapılar askı kullanımını ortadan kaldırarak omuzlarınızı özgür bırakmanıza destek olur. Sırt dekoltelerinde ise çeşitli silikon formlarla sırtınızı açık bırakan seçkiler kullanılabilmektedir.

Hem şıklığı hem de kullanım kolaylığını beraberinde getiren genç sütyen modellerini keşfetmek içinse, sizler için en özel seçkileri bir araya getirerek oluşturduğumuz kız çocuk iç giyim ürünlerini inceleyebilirsiniz!

En Özel Günlerde Bile Rahatlığınızdan Ödün Vermeyin!

Doğum günü, mezuniyet ya da çeşitli kutlamaların yapıldığı en mutlu günlerde şık olmak isterken rahatsız giyim ürünlerini tercih etmek en sık yapılan hatalardan başında gelir. Yanlış doku, beden ya da kalıp seçimleri tüm gününüzü rahatsız bir şekilde geçirmenize sebep olabilir. Bu durum ise kimi zamanlarda mutluluğunuzun ve keyfinizin önüne geçebilmektedir.

Tüm günü rahat ve kendinizden emin bir şekilde geçirmek istiyorsanız ilk dikkat etmeniz gereken durumlardan birisi, beden uyumunu en doğru şekilde yapmaktır. Yanlış erkek boxer bedenleri vücudu sıkabilirken, kadın külotları ise hem rahatsızlık hissine hem de kötü görünümlere yol açabilir.

Bir diğer önemli durum ise kadın külot seçkilerinde kullanılan naylon dokulardır. Dantel, file, saten gibi dokuların tercihinde bile mutlaka genital bölgede pamuklu kumaşların kullanıldığından emin olmalısınız. Çünkü pamuklu kumaşlar hem oluşacak nemin emilmesini sağlar hem de en hijyenik seçeneklerin başında gelir.

Çeşitli elbise ve etek modelleri astar ya da jüpon kullanımı gerektirebilmektedir. Bu seçkilere de yine Öts olarak koleksiyonlarımız arasında yer verirken sizler için her zaman en iyi alternatifleri sunmayı ihmal etmiyoruz!

 

Etiketler: MEZUNİYET VE DİĞER ÖZEL GÜNLER İÇİN İÇ GİYİM TAVSİYELERİ
Eylül 29, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı