Tayt Giymenin Püf Noktaları Nelerdir?

taytla-zayif-gorunmek

Tayt Giymenin Püf Noktaları Nelerdir?

Kadınların günlük hayatta en çok tercih ettiği kıyafetlerden biri olan taytlar, kullanım kolaylığı ve kısa sürede giyilebilir olmalarıyla birlikte öne çıkmaktadır. Uzun süren kombin arayışlarındansa pek çok kadın yaklaşık 5 dakikada hazırlanabileceği taytları tercih etmektedir. Üzerine uygun kontrastın yakalanabileceği bir tişörtle birlikte kombin yapılan tayt, genellikle püf noktalarına dikkat edilmeden kullanılmakta. Peki tayt giymenin püf noktaları nelerdir?

Tayt kullanmanın kendi içerisinde birçok püf noktası bulunmaktadır. Bu püf noktalarından biri taytın kalitesidir. Kısa süre kullandıktan sonra şekli bozulan veya içini göstermeye başlayan taytlar kalitesiz olarak nitelendirilmektedir. Bu nedenle tayt satın almadan önce kalitesinden emin olmanız tavsiye edilmektedir. Taytların farklı kıyafetlerle kombini sırasında tercih edilen üstlerin boylarına dikkat edilmelidir. Ne tam kısa ne de tam uzun tişörtler bu kombinlerin vazgeçilmez kurtarıcılarından görülmektedir. Diğer yandan sweatshirt veya kazaklar da taytların en güzel kombinlendiği ürünler arasında yer aldığı unutulmamalıdır. Bu ve buna benzer birçok püf noktası, günlük kullanımlarda taytın önemini daha da artırabilmektedir.

Taytla Zayıf Görünmenin Yolları

Fazla kiloları zarifçe saklamak için en ideal yöntemlerden biri olarak tercih edilen taytlar, doğru şekilde giyildiğinde hayal edilenden çok daha büyük etkiler yaratabilmektedir. Özellikle yüksek bel tayt seçimleri, kişiyi olduğundan daha zayıf gösterebilmektedir. Bacak ve bölgesini daha ince gösteren yüksek bel taytlar, aynı zamanda sahip olduğu stili ile kişiye yeni bir tarz kazandırabilmektedir. Taytla zayıf görünme işlemi için öncelikle kendinize uygun model ve renklerden başlamanız gerekmektedir.

 

Özellikle siyah renkli taytlar, zayıf görünme konusunda kendisini ispatlamış çeşitler arasında yer almaktadır. Bunun yanı sıra üzerine giyilen tişört veya sweatshirtlerin modeli de taytın kişiyi daha zayıf göstermesine yardımcı olabilmektedir. Basen genişliği olan kişilerin sıklıkla tercih ettiği yüksek bel taytların kırmızı veya mavi renkli modellerden kaçınmaları tavsiye edilmektedir. Bu durumlarda en ideal renklerin beyaz veya siyah renkli taytlar olduğu düşünülmektedir.

Yüksek Belli Tayt Ne İşe Yarar?

Yüksek belli modeller, aynı zamanda toparlayıcı taytlar olarak da bilinmektedir. Modası asla geçmeyen ürünler arasında bulunan yüksek belli tayt modelleri, sunduğu rahatlığın yanı sıra kişiyi stil sahibi yapabilmektedir. Birbirinden farklı renk ve model içeren bu taytlar, günlük hayatın bir parçası olmasının yanı sıra spor aktivitelerinde de tercih edilebilmektedir. Hemen her kombine yakışan bu modeller, böylece bir yere yetişmek için uzun süren hazırlanma sürecini oldukça kısaltmaktadır. Yüksek belli taytın genel amacı kişiyi olduğundan daha zayıf göstermesidir. Özellikle bel ve göbek bölgesini toparlayan yüksek belli taytlar, hareket kabiliyetini azaltmadığı için de kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

Tayta Uyumlu Renkler Nasıl Seçilir?

Kadınların her zaman gözdesi konumunda olan taytlar, hemen her renkle uyum sağlayabilmektedir. Tayt denilince akla ilk gelen renklerden biri şüphesiz siyahtır. Yılın her dönemine uyum sağlayan siyah taytlar tişörtlerden kazaklara her modele doğrudan adapte olabilmektedir. Siyahın dışında tayt renk uyumu sağlanabilecek birçok çeşit bulunmaktadır. Tutkunun rengi olarak bilinen kırmızı, taytlarda en çok tercih edilen renkler arasında yer almaktadır. Üzerine beyaz renkli tişört giyildiğinde mükemmel bir uyum sunan kırmızı taytın dışında turuncu veya sarı gibi canlı tonlar da tercih edilebilmektedir. Son zamanlarda moda olan mavi ve yeşil taytlar da kombinlerinde yenilik arayanların gözdesi konumundadır.

Taytın Üstüne Nasıl Kıyafet Giyilmelidir?

Günlük hayatın her noktasında giyilebilen taytlar, farklı kıyafetler ile birlikte kombinlenebilmektedir.  Tayt üstü kıyafet seçimi sırasında olabildiğince özgür davranılabilmektedir. Özellikle kış aylarında giyilebilen deri taytlar, üzerine tercih edilen kalın kıyafetler ile farklı bir stil yaratabilmektedir. Salaş bir görünüm sunan bu tercihler arasında uzun paltolar gibi modeller bulunmaktadır. Altına da koyu renk bir stiletto ile eşsiz bir tarz yakalanabilen taytlar aynı zamanda rahat kombinlerde de harikalar yaratabilmektedir. Günlük koşuşturmaların arasında spor ayakkabı ve eşofmanın altına giyilebilen taytlar, kolay bir kombin gibi görünse de şık detayları bünyesinde barındırmaktadır. Tayt, soğuk mevsimlerde kazaklar ile birlikte de gönül rahatlığıyla kullanılabilmektedir. Özellikle boyu uzun kazaklar, taytların cazibesini olduğundan daha şık gösterebilmektedir

Etiketler: taytla zayif gorunmek
Ekim 20, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı