Atlet Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Atlet Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Online satış e-ticaretin yükselişe geçtiği bu günlerde, internetten veya mağazadan atlet satın alırken nelere dikkat etmek gerekir? İç çamaşırda hangi özellikler aranmalıdır? Kaliteli çamaşır nasıl anlaşılır, atlet seçerken dikkat etmemiz gerekenler neler gibi soruları ele aldığımız yazımızda sizler için olmazsa olmaz konulara değindik.

Kumaş Türleri En Önemli Unsur

Gün içinde fark etmesek de vücudumuza en çok temas eden nesne giyindiğimiz iç çamaşırıdır. Yaz aylarında ter çekme, kış aylarında ise sıcak tutmak için giyilen atlette aranan en önemli özellik ise çamaşır imalatında kullanılan kumaşın kaliteli ve rahat olmasıdır. Öts İç Giyim olarak Erkek, Kadın ve Çocuk gruplarında %100 Pamuk, Süprem, Ribana, Modal ve Likra gibi farklı kumaş çeşitleri mevcuttur. Kumaş türlerine örnek verecek olursak %100 Pamuk Ribana vücutta oluşan teri çekerken, Likralı kumaş ise vücudunuzun şeklini almasında büyük önem taşır.


İç Giyimde Kumaş Çeşitleri

Doğru Beden ve Kalıp Rahat Etmenizi Sağlar

Atlet seçiminde bir diğer dikkat edilmesi gereken ise seçmiş olduğunuz modelin vücudunuza uyumlu olmasıdır. Rahatlığınız açısından bedeninize göre doğru seçim yapmanız bu hususta çok önemlidir. Aşağıda bulunan örnek beden tablosuna bakarak beden ve kalıp karşılaştırması yapabilir ve şimdi online olarak sipariş verebilirseniz.

Etiketler: atlet, erkek atlet, kumaş türleri, kaliteli ve rahat atlet
Mayıs 24, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı