Kadınlar İç Giyim Çeyizi Hazırlarken Neler Olması Gerekir?

Kadınlar İç Giyim Çeyizi Hazırlarken Neler Olması Gerekir?

Düğün gününüzde harika görünmenin sırrı, mükemmel iç çamaşırlarıdır. Bu makalede, gelin bohçasını hazırlarken muhakkak eşyalarınız arasında yer alması gereken kadın iç giyim ürünlerine odaklanacağız. Böylece sizde mükemmel düğününüzden önce eksik parçaları tamamlamak için önemli fikirler edinebilirsiniz.

 

Kadınlar İç Giyim Çeyizi Hazırlarken Neler Olması Gerekir?

 

Önce Kıyafetinizi Satın Alın

Düğün gününde istediğiniz en son şey görünür bir külot çizgisi veya sutyen askısıdır. Bu yüzden önce hayallerinizin elbisesini bulun, sonra altına girecek mükemmel iç çamaşırını seçebilirsiniz. Elbiseler üzerinde karar vermeye çalışırken en iyi hangi iç çamaşırı ile giyilebileceğine dair bir fikriniz olması için yanına bir iç çamaşırı seçimi yapın.

 

İç Çamaşırınızı Önceden Giymeyin

Gelinlerin çoğu, düğün günlerinden önce en az bir elbiseye sahip olacaktır. Seçtiğiniz iç çamaşırınızı yanınıza almanız ve hazırlanırken giyinmeniz çok önemlidir. Askısız bir elbise giyiyorsanız, daha fazla rahatlık için terziden sutyeninizi elbisenize dikmesini isteyin.

 

Kilo Kaybı Sutyen Bedeninizi Etkiler

Pek çok gelin, diyet yaparak veya hepsini düzenleme stresiyle büyük günden önce kilo verdiklerini tespit eder. Her iki durumda da, iç çamaşırınızın hala düğününüzden birkaç gün önce uyduğunu kontrol edin, böylece gün boyunca onunla mücadele etmeyeceksiniz.

 

Sutyen Her Zaman Gerekli Değildir

Günümüzde bazı elbiseler zaten içinde takılı korseler veya dolgularla dikilir ve bu nedenle cup bedeninize bağlı olarak eğer elbise gerekli tüm desteği sağlıyorsa, düğün gününüzde bir sutyen giymeniz gerekmeyebilir. Bu nedenle de çeyiz hazırlarken sutyen eklemek zorunlu olmayacaktır.

 

Beyaz Her Zaman Doğru Değildir

Gelinlerin beyaz iç çamaşırlarını gelinlikle bağdaştırarak tercih etmesi oldukça yaygındır. Ancak iç çamaşırı sonuçta elbiseden görünmeyecektir. Öyleyse ten renginize daha çok uyan ve hoşunuza giden bir renk tercih edebilirsiniz. Çeyiz hazırlanırken konulan iç çamaşırları arasında pudra rengi ve pastel tonları da oldukça popülerdir.

 

Her Elbise İçin Bir Sutyen Bulabilirsiniz

Çok fazla gelinlik modeli var. Bu yüzden gelinler zevklerine ve gelinliklerine uygun iç çamaşırı bulamayacaklarından endişe duyuyorlar. Endişelenmenize gerek yok. İç çamaşırı tasarımı elbise tasarımlarıyla birlikte geliştirildi, böylece artık her fincan boyutunda sırtı açık korse ve çok yollu sutyenler bulabilirsiniz.

 

Balayını Unutmayın

Pek çok gelin, düğün günü iç çamaşırlarına odaklanır ve evli yaşamlarına şık bir şekilde başlamalarına yardımcı olacak güzel bir şeyler almayı unuturlar. Hayatınızın bir sonraki bölümüne başlarken harika hissetmeniz için neden kendinize yeni iç çamaşırları almıyorsunuz? Ayrıca gelinlik dışında giyeceğiniz için bu sefer dilediğiniz model ve renkte iç çamaşır seçebilirsiniz.

Etiketler: kadın iç giyim
Ekim 21, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı