Erkek Kaşkorse Atlet

Erkek Kaşkorse Atlet

Kaşkorse tüm erkekler için en iyi iç çamaşırı malzemelerinden biridir ve bu makalede size okuyucular tarafından incelenen en iyi erkek kaşkorse atlet seçeneklerinden bazılarını göstereceğiz.

Kaşkorsenin Yararları

Kaşkorse giymenin faydaları çoktur:

  • Vücutta düz bir katman oluşturabilirler;
  • Herhangi bir çıkıntıyı veya şişkinliği en aza indirerek ve karnınızı kamufle etmenize yardımcı olarak daha yumuşak bir çizgi yaratabilir;
  • Zayıflama özelliklerine sahip bir atlet seçtiyseniz, orta kısmında vücudunuzu biraz daraltmak için işlevsel bir şekil aşınması olabilir.

Kaşkorse Atlet Nasıl Seçilir ve Giyilir?

Kaşkorse kullanımı vücut şeklinize bağlı olarak farklılık gösterir.

Göğüs Kısmınız Yağlıysa

Yağlı bir göğüs bölgeniz varsa, bu alanı kamufle etmek için bir kaşkorse tercih edebilirsiniz. Ayrıca kalıplanmış veya alt telleri olan bir kaşkorse seçebilirsiniz.

Sıska Bir Vücut Yapınız Varsa

Daha küçük bir üst vücudunuz varsa, hafif dolgulu kaşkorse atlet seçebilirsiniz. Bazı atletlerdeki dolgular daha geniş elastikliğe sahiptir ve diğerlerinden daha fazla destek sunar, bu nedenle daha fazla desteğe ihtiyacınız varsa elastiklerin kalınlığını ve miktarını kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, ek destek eklemek ya da vücudunuzu daha büyük göstermek için dikişsiz bir erkek atlet de seçebilirsiniz.

Kaşkorse Atlet İçin En İyi Kumaşlar

Erkek kaşkorse atlet naylon, pamuk, ipek gibi her türlü kumaşla birlikte üretilebilir. Pek çok çamaşır bu kumaşların bir kombinasyonuna sahiptir. Birçok kişi daha iyi iş çıkardıkları, rahat ettirdikleri ve soğuk ya da sıcağı geçirmedikleri için kaşkorse atletleri tercih etmektedir.

Pamuk Kaşkorseler

Pamuk hala en iyi kumaşlardan biridir. Yaz aylarında serin kalmanızı sağlar ve cildinize yumuşak bir his verir. Çok popüler olan V yaka kaşkorse atletler kalitesi mükemmel olduğu için, kaşkorselerin çoğundan daha pahalıdırlar. Merserize pamuktan yapılmışlardır. “İnci” pamuk olarak da bilinen merserize pamuk için modern üretim yöntemi, pamuk ipliğine, bir asit banyosu ile nötrleştirilen bir sodyum hidroksit katılmasıdır. Bu işlem; parlaklığı, kuvveti ve küflenmeye karşı direnci arttırır.

(Mikro) Modal Kaşkorseler

Mikromodal kaşkorse için de popüler bir kumaş haline gelmiştir. Bu kumaş ince bir şekilde örülür ve vücudunuza lüks ve süper rahat bir his vermek için ipeksi bir hale getirilir. Kumaş 3 farklı modelde sunulur: modal, mikromodal ve ultra lüks. Mikromodal çeşitte, öğütülmüş elyaf, ek ürün ilave edilmeksizin nihai üründe daha yüksek bir konsantrasyona izin veren bir fiberdir. Bu daha ipeksi hissettirir. Ultra lüks erkek atlet, daha havadar bir his veren daha ince bir örgülü versiyon kullanmaktadır.

İpek Kaşkorse

İpek kaşkorseler en iyi ceketleriniz ve hırkalarınızla giymek için mükemmeldir. Rahatça gösterilebilirler veya kıyafetlerinizin altına giyilebilirler.

Kış İçin En İyi Sıcak Kaşkorseler

Kışın vücudunuzu sıcak tutan bir kaşkorse erkek atlet almak isteyebilirsiniz, böylece çamaşırın üstüne daha fazla tabaka giymek zorunda kalmazsınız. Bunun için yüksek boyunlu atletleri seçebilirsiniz. Ayrıca boyu daha uzun atletleri seçerek de vücudunuzun daha sıcak kalmasını sağlayabilirsiniz.

Zayıflama Kaşkorse Atleti

Konforlu olmayı tercih ediyor ancak yine de hafif pürüzsüzlük sağlamak istiyorsanız orta seviye kontrole sahip şekillendirici atlet sizin için iyi bir seçenek olabilir. Daha fazla pürüzsüzleştirme ve şekillendirme istiyorsanız, bu sıkıştırma etkisine sahip çamaşır üstü en iyi seçim olabilir. Giymesi biraz daha zordur ancak sizi rahatlatacaktır.

Kaşkorse Atletlerin Bakımı

Çoğu kaşkorse, gerilme özelliğini sıcak sudan zarar görebilecek naylon ve elastan kombinasyonundan alır. Bu yüzden atletinizi soğuk suyla elde yıkayın veya çamaşır makinenizde bir torbanın içinde yıkamaya çalışın. Bu çamaşırları kurutucuya koymayın, çamaşırlığa asarak hava ile kurumasını bekleyin. Bu şekilde erkek kaşkorse atletler şekillerini ve gerginliklerini koruyarak çok daha uzun süre dayanırlar.

Etiketler: erkek kaşkorse atlet
Ekim 10, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı