Erkek İç Çamaşırları Katlanma Yöntemleri Nelerdir?

Erkek İç Çamaşırları Katlanma Yöntemleri Nelerdir?

İç çamaşırınız da dahil olmak üzere kıyafetlerinizi katlamak, şifonyeriniz de değerli yer tasarrufu sağlar. Bir daha ki sefere çamaşır yıkarken, erkek iç giyim modellerinizi katlamak ve düzenlemek için bu teknikleri deneyebilirsiniz.

 

Çamaşırları Kare Şeklinde Katlamak

 

İç çamaşırlarını yıkayın. Temizlik ve kurutma işlemleri bittikten hemen sonra kurutucudan çıkarın ya da ipten alın. Boxer külotlarının katlanması diğer modellerden çok daha kolaydır. Bir çalışma masası veya ütü masasını temizleyin. Sırtınızı zorlamadan hızlıca katlayabilmeniz için en az kalça yüksekliğinde bir masa kullanın.

İlk boxer çamaşırı masanın üstüne koyun. Kemer üst kısmında olacak şekilde düzleştirin. Boxer külotlarının kenarlarını dikey olarak, her bir tarafta yaklaşık 5 cm katlayın. Bu, külotların eğimli kenarlarını uzaklaştırarak eşit bir dikdörtgen oluşturacaktır. Dik açılar aynı zamanda düzgün bir kıvrım yapmayı da kolaylaştıracaktır. Bacakların dış kenarı, alttan üste doğru katlanacaktır. Sağ bacak kısmını kasık ortasına dikey olarak katlayın. Şişkinliği elinizle düzeltin. Sol bacak kısmını sağ bacağın üzerine katlayın. Dış kenarları eşleştirin ve devam etmeden önce tekrar düzleştirin. Boxer çamaşırınız ince bir sütun oluşturacaktır.

Kemerini yaklaşık 5 cm aşağı katlayın. Külotların altını şortların üst bandına sokacaksınız. Sütunun alt kısmını yatay olarak yukarı katlayın. Kare bir cep katlaması oluşturmak için üst 5 cmlik bandın içine sokun. Bandınızın kısa bir kare demet içinde kalacağından emin olmak için elinizi tüm kenarların etrafından kemerine kaydırmanız gerekecektir. Küçük ve katlı çamaşırınızın kenarlarını yumuşatın. Külot saklama veya ambalajlama için dar bir alana kolaylıkla sığacaktır.

 

Erkek İç Çamaşırını Rulo Şeklinde Katlamak

 

Boxer külotlarınızı çalışma masanızda düzleştirin. Grup üstte olmalı. Ellerinizi bel kemerinin her iki tarafına yerleştirin. Yaklaşık 5 cm aşağı katlayın. Boxer külotlarının tüm çevresine katlanmasını istersiniz, katlamayı tamamlamak için boxer külotlarının üst kısmını yukarı kaldırmanız gerekir. Çamaşırı tekrar düzleştirin. İç çamaşırının sağ tarafını külotların ortasına katlayın. İç çamaşırının sol tarafını sağ tarafa katlayın. Aşağıdan başlayın ve külotları toplayın. Mümkün olduğunca sıkı yuvarlamaya çalışın. Rulo ne kadar sıkıysa, katlanmış külot demeti o kadar küçük olacaktır. Kemerin üstünden yuvarlayın. Bantları sıkıca tutturmak için külotların üzerine doğru geri döndürün. Bunları çekmecenize yanlamasına koyun veya valizinize yerleştirirken yan boşlukları değerlendirin.

Etiketler: erkek iç çamaşırı, iç giyim, iç çamaşır katlama
Ekim 07, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı