Kıyafetinize Göre İç Çamışırı Nasıl Seçilmelidir?

Kıyafetinize Göre İç Çamışırı Nasıl Seçilmelidir?

Kıyafete göre uygun iç çamaşırı seçmek hem rahatlık hem de görünüm estetiği açısından önemlidir. Günlük kıyafetlerle, abiye kıyafetlerle, spor kıyafetlerle giyilecek iç çamaşırı modelleri farklıdır. 

Dekolte kıyafetler giyerken iç çamaşırı tercihine özellikle dikkat etmek gerekir. Kumaş türüne göre ve kesimine göre de iç giyim tercihini doğru yapmalısınız. Örneğin; saten kıyafetler dikişsiz, belensiz ve göğsü tamamen saran sütyenlerle giyilir.

Dar kesim kıyafetler giyerken dantel gibi detayları olan iç çamaşırları tercih edilmemelidir. Her kıyafete göre konforlu ev görünümü tamamlayan iç çamaşırı seçebilirsiniz. Kıyafete göre nasıl bir iç çamaşırı seçmeniz konusunda bazı püf noktalarını sizin için derledik.

 

Günlük Kıyafetler İçin İç Çamaşırı Nasıl Seçilmeli

Günlük kombinlerinizde en çok hangi parçaları kullanıyorsanız bu parçalara uygun sütyen ve alt iç giyim modelleri tercih etmelisiniz. Gömlek etek kombinleri yapıyorsanız kumaş ve renge göre sütyen giymelisiniz. Açık renk gömleklerle ten rengi sütyenler, dar kumaş eteklerle dikişsiz, iz yapmayan külotlar tercih etmelisiniz.

Vücut tipine uygun sütyen seçimi kıyafet duruşunu etkiler. Eğer doğru beden bir sütyen giymiyorsanız, kıyafetleriniz de güzel durmaz. İnce askılı bir bluz ile kalın askılı bir sütyen kullanılmaz. Şeffaf askılar bu tür kıyafetler için kurtarıcıdır. Kadın tişört sütyeni ile elbise sütyeni de farklı olmalıdır. Tayt altına giyilecek iç çamaşırı tanga ya da dikişsiz hipster model iç çamaşırı olabilir.

 

Spor Kıyafetlerle Nasıl İç Çamaşırı Giyilmeli

Spor yaparken, yürüyüş yaparken ya da günlük hayatta spor kıyafetler giyerken iç çamaşırı tercihiniz de spor tarzda olmalıdır. Spor sütyenleri klasik sütyenlerden farklı olarak hareket ederken daha rahat olmanızı sağlar. Spor iç çamaşırlarının kumaş türü de farklıdır. Spor yaparken nefes alan kumaştan özel spor iç çamaşırları giymelisiniz.

Yoga, plates, yürüyüş gibi farklı sporlar için farklı sütyen ve külot modelleri var. Koşu için doğru sütyen seçmeye özellikle dikkat etmelisiniz. Koşu esnasında göğüslerin hareketini kontrol eden, koşu spor sütyen modellerini tercih edebilirsiniz. Alt iç çamaşırı spor yaparken ekstra konforlu olmalı. Spor taytı ya da şortu için farklı modeller giyilmeli. Boxer tarzı spor külotlar şort için uygundur.

 

Abiye Kıyafetler İçin İç Çamaşırı Seçimi Nasıl Yapılır

Özel günlerde çok şık olmanın sırrı kıyafet detaylarında saklıdır. Abiye kıyafetlerle giyilecek iç çamaşırı tercihini yaparken dekolte, kesim, kumaş özelliklerine dikkat etmek gerekir.  

Sırtı açık abiye elbiseler, derin göğüs dekolteli elbiseler için özel sütyen modelleri bulunuyor. Silikon sütyenler dekolteli abiyeler için oldukça etkili çözümler sunar. Straplez ve balkonet sütyenler de abiye dekoltesine göre tercih edilebilir. 

İster günlük ister spor ister abiye olsun aradığınız şıklığı yakalamak için doğru iç çamaşırını tercih etmelisiniz. ÖTS İç Giyim olarak, her kıyafete uygun iç çamaşırını kolaylıkla bulabileceğiniz online alışveriş olanakları sunuyoruz. Aradığınız veya ihtiyacınız olan tüm iç giyim modellerine sayfalarımızdan ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Kıyafetinize Göre İç Çamaşırı Seçiminiz Nasıl Olmalı?
Ağustos 18, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı