Yılbaşında Kırmızı İç Çamaşırı Giymek Şans Getiriyor Mu?

Yılbaşında Kırmızı İç Çamaşırı Giymek Şans Getiriyor Mu?

Her yılbaşı dönemi yaklaştığında kırmızı iç çamaşırı efsanesi de tekrardan yayılmaya başlar. Yeni yılın getireceği yeni umutlar ve heyecanlar düşünüldüğünde, kırmızı külot giymenin de şans getireceğine ve kişinin isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır. Fakat bu durum gerçekten böyle midir ya da kırmızı iç çamaşırları şans getirebilir mi?

Aslına bakılırsa kırmızı iç çamaşırı giymenin şans getireceği bir satış politikası olarak ortaya çıkmıştır. Zamanın ilerlemesi ve bu durumun kişiden kişiye aktarılması ile şans getirileceğine inanılmıştır. Fakat bu durumun inançlarınızı sarsmasına izin vermeyin! Çünkü kırmızı rengi şevhetin, tutkunun ve aşkın rengidir. Oldukça güçlü enerjisi olmakla beraber giyilen kişiye de bir canlılık katabilmektedir. Bu yüzden inancınızı taze tuttuğunuz ve gerçekten güzelliklerin size ulaşacağını düşündüğünüz takdirde modunuzun da yükselmesini sağlayabilirsiniz. Üstelik kendinizi kırmızı bir iç çamaşırının içinde görmek özgüveninizi de yükseltebilmektedir.

Yılbaşı, sevgililer günü ya da pek çok özel günde iç çamaşırı renk tercihlerinin başını çeken kırmızı rengi şüphesiz ki, oldukça etkileyici bir cazibe yaratmaktadır. Fakat sizler için oluşturduğumuz birbirinden özel iç çamaşırı koleksiyonları ile bambaşka tonların büyüsüne kapılabilir, tarzınızı bir üst seviyeye çıkarabilirsiniz!

En Çekici İç Çamaşırı Renkleri

İç çamaşırları herkese hitap edebildiği için oldukça zengin bir renk yelpazesine sahiptir. Fakat bu renkler arasında en çok tercih edilenler her zaman siyah ve kırmızı olmaktadır. Siyah rengi her ten rengiyle kolayca uyum sağlarken aynı zamanda çekici de gösterebilmektedir. İster iddialı isterseniz de naif tasarımların yer aldığı siyah sütyen ve külot modelleri pek çok kadının favorisidir. Üstelik siyah rengi erkek iç giyim dünyasında da önemli bir yer almaktadır.

Kırmızı rengi ise tutkunun sembolü olduğu için sıklıkla dolaplarda kendine yer bulur. Açık ve koyu tonları sayesinde ise her çeşit kişisel beğeniye uyum sağlayabilmektedir. Dantel, saten, kadife, file ve daha pek çok özel dokunun bulunduğu bu seri, en gözde parçalardan olmayı başarabilmektedir.

Oldukça eski zamanlardan beri kullanılan ve masumiyetin sembolü olan beyaz ise bir diğer sık tercih edilen renklerdendir. Özellikle gelin iç giyim koleksiyonlarının büyük bir kısmını oluşturan bu seçkiler aynı zamanda minimal ve oldukça özel tasarımlardan oluşabilmektedir.

Siyah ve kırmızı gibi ağırlıklı kullanılan renklerin yanı sıra farklı tonlara şans vermek isteyen bünyeler içinse koyu yeşiller, toz pembeler ve canlı sarılar tercih edilebilmektedir. Orijinal bir görünümü de beraberinde getiren bu tonlar özellikle farklılığı seven bünyelere hitap edebilmektedir.

Yılbaşında Kırmızı Renk İç Çamaşırı Giyilmeli Midir?

Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz ve her zaman en güzel dileklerin gerçekleşmesini isteyeceğiniz yılbaşı günlerinde kırmızı külot ve sütyen giymek pek çok kişinin alışkanlıklarından biri olmuştur. Hatta bu durum epey ilerlemiş ve en popüler yılbaşı hediyelerinden biri haline gelmiştir. Kendisi küçük fakat etkisi büyük olan bu hediyeler en özel formlarına bürünerek kimi zaman keselerde kimi zaman da hediye paketleri içerisinde sunulur.

Özellikle yakın arkadaş grupları arasında oldukça hoş bir etkinlik olan bu hediyeleşme eyleminin ardından da sıra bu ürünleri giymeye gelmektedir. Pek çok ülkede yayılan bu gelenek artık kişisel bir inanış haline gelmiştir. Kişi buna inanıp inanmamayı özgürce tercih eder. Fakat her ne kadar gerçekliği olmasa bile sevdiklerinizle birlikte böyle anlarda güzel vakit geçirebilmenizi sağlayacak, umutlarınızı tazeleyecek ve hatta en iyi hediye alternatiflerinden biri olacak kırmızı iç çamaşırı modellerine sizler için oluşturduğumuz koleksiyonlarımızdan ulaşabilirsiniz.

 
Etiketler: KIRMIZI İÇ ÇAMAŞIRI ŞANS GETİRİR Mİ?
Eylül 29, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı