Bebekli Anne Kendine Ne Zaman Vakit Ayırabilir?

Bebekli Anne Kendine Ne Zaman Vakit Ayırabilir?

Yeni anne olan kadınlar yaşadığı mutluluk ve heyecanla eşsiz bir deneyime sahip olur. Bebeğini kucağına alan anne için hayat tamamen minik yavrusuna odaklı olur. Sağlıklı ve keyifli bir bebek bakım sürecinin gerçekleştirilmesi için bu dönemde annelerin kendilerine de vakit ayırmaya özen göstermesi gerekir. Haliyle bebek doğduktan sonra büyük bir karmaşa ortaya çıkar.

Doğru dürüst uyumanın bile hayal olduğu bu süreçte anneler kendilerine bakmayı ve kendi zevkleriyle ilgilenmeyi bırakır. Bir süre sonra bu durum ister istemez annelerin depresif bir ruh haline girmesine neden olur. Bu nedenle annelerin zamanı daha akıllıca kullanarak kendine özen anlar yaratması gerekir. Peki, bebekli anne kendine nasıl zaman ayırır? Oldukça merak edilen bu sorunun cevabı aslında oldukça basittir. Çok fazla zorlanmadan ufak tefek hususlara dikkat ederek siz de kendinize vakit ayırmayı rahatlıkla başarabilirsiniz.

Uykunuzu Almaya Özen Gösterin

Ruh halinizi büyük oranda etkileyen uyku, bu dönemde hayal gibi görünse de dikkatli davranırsanız bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Mümkün olan her fırsatta biraz dinlenmeli ve uykunuzu almalısınız. Özellikle bebeğinizin uyuduğu anları bu konuda değerlendirebilirsiniz. Genellikle annelerin en büyük hatası bu tür zamanlarda ilk olarak evdeki işleri yapmaya çalışmalarıdır. Oysaki yapılması gereken ilk şey dinlenmektir.

Uykunuzu aldıktan sonra çok daha verimli zaman geçirirken keyifli olmanın tadını çıkarabilirsiniz. Bebeğinizin de uykusunun bölünmemesi için doğru kıyafet seçmelisiniz. Sayfamız üzerinden ihtiyacınız olan tüm iç giyim ürünlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Sadece bebekler için değil erkek ve kız çocuk boxer çeşitlerinden atlet, sütyen veya külot gibi seçeneklere kadar çok geniş bir ürün skalası sunan firmamız üstün kalitesi ve sağlıklı yapısıyla beğeni toplar.

Her Zaman Bakımlı ve Düzenli Olun

Uykunuzu almanız ne kadar önemli ise her zaman bakımlı ve düzenli olmanız da bir o kadar önemlidir. Günümüzde ne yazık ki bebekli anneler ev işleriyle uğraşmaktan kendilerine özen göstermeyi es geçiyor. Makyaj yapma, fön çekme, şık giyinme gibi durumları bırakın birçok anne saçını taramayı, yıkanmayı, temiz kıyafet giymeyi bile ihmal eder. Bu durum hem annenin ruh halini olumsuz etkiler hem de evliliğin eski heyecanını kaybetmesine neden olur. Bu nedenle her daim temiz olmaya dikkat etmeli ve pijama gibi kıyafetler yerine şık ama konforlu kıyafetler giymelisiniz. Saç bakımınızı yaptırmalı, fazla kilolarınızdan yavaş yavaş kurtulmalı, çok çeşitli kremlerle cildinizin pürüzsüz ve canlı olmasını sağlamalısınız.

Ruhunuzu Besleyen Hobilere Hayatınızda Yer Verin

Tüm gününüzü bebeğinize ayırmak yerine fırsat bulduğunuz anlarda ruhunuzu besleyen hobilere hayatınızda yer verebilirsiniz. Bu noktada hayatınızda keyif aldığınız alanlara yönelebilir ve yapmaktan hoşnut olduğunuz aktiviteleri gerçekleştirebilirsiniz. Böylece kendinize ait olan bu zamanda huzurlu ve konforlu vakit geçirebilirsiniz. Bu süreçte kurslara gidebileceğiniz gibi evde kendi başınıza yapabileceğiniz hobileri de tercih edebilirsiniz.

Sevdiklerinizden Yardım Almaktan Çekinmeyin

Bazen yakın çevrenizden çeşitli yardım teklifleri gelir. Bu tür durumlarda bu teklifi geri çevirmek yerine kendinize vakit ayırma imkânını değerlendirebilirsiniz. Birçok bebekli anne bebeğini yakın çevresine emanet etmekten çekinir ve bu tür durumlarda kendini sorumsuz hisseder. Bununla birlikte her tür yardım teklifine açık olmanızda fayda vardır. Böylece kendiniz için bir şeyler yapma imkânı bulur ve bebeğinizle daha geçirdiğiniz vakit çok daha kaliteli olur.

Bu tür konularda dikkatli olduğunuz sürece bebekli bir anne olmanıza rağmen kendinizi ihmal etmemeyi öğrenirsiniz. Evinizde geçirdiğiniz vaktin keyifli ve konforlu olması için hem kendiniz hem de bebeğiniz için ideal özelliklere sahip iç giyim ürünlerini tercih etmelisiniz. Ayrıca çocuklarınız için de çok çeşitli modeller vardır. ÖTS İç Giyim olarak oldukça geniş bir ürün çeşitliliği ile hizmetinizdeyiz. Atlet, külot, boxer, büstiyer ya da sütyen gibi çok çeşitli ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlarla karşılayabilirsiniz.

Etiketler: Bebekli Anne Kendine Nasıl Zaman Ayırır?
Ocak 01, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı